Efter jeg stødte på den lækreste opskrift på Miras madblog (link HER) har jeg sådan haft lyst til en pizza med friske figner og nu når det også er sæson var jeg nødt til at prøve det. Jeg lavede blot nogen ændringer på opskriften og den endte med at blive så lækker, Hannah fik den også. Som pizzabund købte jeg blot en færdiglavet da det skulle gå lidt hurtigt.

Du skal bruge:

Friske figner

Brie(eller gedeost)

Mozzarella

Parmaskinke

Olivenolie

Frisk Rosmarin eller Timian

I Miras madblog putter hun også creme fraiche på bunden, det kunne også være ret lækkert. Jeg kom blot en del olivenolie på, derefter brie, parmaskinke, mozzarella og til sidst friske figner og krydderier. Fignerne giver en snært af sødme som virkelig fungerer godt, det er blevet en klar favorit og den kunne også godt fungerer godt med kartofler istedet for skinken. Buon appetito 🙂