BOLIGØNSKER

in Inspiration, Interiør, 7. september 2019

“Indlægget indeholder reklamelinks”
reklamelinks er markeret med *

Imens K og Hannah har været til babysvømning har jeg brugt morgenen på, at drømme om ting til vores nye bolig. Noget af det bedste ved at flytte er, at man har et tom lærred og man kan starte på en frisk med fundamentet. Som tidligere nævnt ønsker jeg mere afdæmpet farver på væggene og tidsløse valg i form af møbler, da Hannahs legetøj giver nok farve i sig selv men på samme tid så vores kunst (fra min bedsteforældre) og plakater som vi har samlet over årerne kan komme fint til udtryk det nye sted. Der er rigtig meget vi ikke har fået hængt op her hvor vi bor nu, pga. de høje paneler. Jeg har lige klikket de 2 (hvide) lamper hjem fra Hübsch. De er så fine og tidløse og skal hænge over vores spisebord inde i spisestuen. De gråblå hylder kunne være fint som sengeborde, men vi har aftalt at vi tager et rum af gangen så vi denne gang kan blive færdig med at indrette istedet for, at alt er lidt halvfærdigt. Så første rum er Hannahs værelse og derefter stuen og spisestuen. Dog var jeg lige nødt til at klikke den smarteste magnethylde hjem som skal hænge i gangen hvor vores nøgler kan være på. Den passer samtidig til vores stumtjener og hylde fra Skagerak, så tænker det bliver rigtig fint. Noget af det K og jeg er allermest uenige om til gengæld til gengæld er en loungestol. Jeg vil gerne have en til at stå sammen med vores sofa, men han vil allerhelst have en lænestol da han ikke synes loungestolene er særlige behagelige og “slænge” agtige. Håber vi finder et kompromis da jeg er ret pjattet med disse 2 jeg har på collagen, ellers må vi på sigt have begge dele 😉 Plantekassen er en nyhed fra JYSK og den er virkelig pæn, så den skal jeg have fingrene i, når den kommer på bud igen. Urtepotteskjuleren fra Skagerak har jeg lige købt 2 af på et gavekort jeg havde fået til min fødselsdag. De har den fineste gule undertone, så nu skal jeg have fundet nogen planter til dem. Kan I have en god lørdag derude! Jeg vil stoppe med overspringshandlinger og begynde at pakke videre.