Det første jeg gik igang med efter, at vi havde sagt ja til vores nye lejlighed var at kigge på farver som vi skulle male med. Inde i vores stue har vi lige nu en lys grå/blå som vores udlejer på forhånd havde valgt for, at give en kontrast til panelerne og inde i soveværelset har vi en dyb blå/grå fra Dyrup. På Hannahs værelse har vi malet med kalkmaling fra Jotun og det skal vi også i den nye lejlighed. Denne gang ønsker vi de lidt mere rolige farver på væggene så der er plads til at bruge lidt farver andre steder. Jeg vil gerne have forskellige “shades of beige” i rummene og jeg har forelsket mig i Jotuns farvekort fra 2019 “Lady identity”.

Jeg synes det har været svært at beslutte sig da alle farverne er så fine og selvom de minder meget om hinanden giver de alligevel et forskelligt udtryk. I soveværelset har jeg besluttet mig for Soothing beige. Vi kommer faktisk også til at have skrå vægge som på billedet og værelset er mindre end det vi har nu, så føler farven er god derinde da der kommer lidt hule stemning men samtidig er det stadig lyst. For at lave en rød tråd overvejer vi “LADY Minerals 12075 Soothing Beige” til stuen (billedet i midten) som næsten er den samme nuance bare i kalkmaling. Spisestuen er det største “problem”. Jeg er ret vild med farven “LADY Pure Color 12080 Soft Radiance” (som ses på billedet yderst til højre). Det har en lidt gullig farve i sig men kan ikke finde ud af om det skal være den eller “devine” som er mere fersken og grå i tonen, som ses på det nederste billede.

Derudover jeg har brugt timevis på Pinterest, da jeg gerne vil finde nogen mere holdbare løsninger til stuen end hvad vi har nu. Der skal være plads til legetøj da Hannah klart vil være derinde mest. Hendes værelse bliver ikke brugt til leg men fungerer som et sted hvor der skal være tøj, bøger og hendes seng. Lige nu er vores stue fyldt med legetøj, et legekøkken og et boldbassin som er ud over det hele. I vores nye lejlighed skal legekøkkenet ud i køkkenet så Hannah kan stå “at lave mad” imens vi gør. Inde i stuen er jeg på udkig efter en skænk eller et møbel hvor der er store træk-ud-kasser i, eller rum hvor man kan sætter kasser i. De skal være fyldt med legetøj så man kan gemme det væk, men det skal stadig være et møbel som jeg synes der er pænt.

Kilde: Pinterest
Kilde: Pinterest

Vi skal også til at indrette en spisestue/arbejdsplads. Hvis der kommer en baby mere imens vi bor der, skal vi rykke vores soveværelse ind i spisestuen på sigt. Men det er ikke noget vi har lyst til at gøre med det samme da babyen jo sover sammen med os til at starte med og vores badeværelse er så stort denne gang at der er plads til en pusleplads derude. Det kan også være til den tid vi har fundet noget vi vil købe så vi har valgt, at indrette den ene af stuerne som spisestue. Der er sådan en sjov lille krog jeg skal være kreativ med og rummet er lidt sjovt formet, så det bliver en spændende udfordring. Vi skal selvfølgelig have vores store spisebord derind, en daybed (vi skal bare lige finde den rette), vores vitrine osv. I den lille krog overvejer vi at finde en plade der passer til og sætte en lille arbejdsstation op, men nu må vi se.

Kilde: Pinterest

I stuen vil vi gerne have en “hyldevæg” til bøger, billeder og nips ting eller nogen bogkasser. Kigger på en masse inspirations billeder men det er først noget vi vil gøre når vi er kommet ordentlig på plads så vi er sikre på at det bliver godt og det må heller ikke komme til at se for rodet ud.

Det var lige et længere skriv om tanker til den nye bolig. Nu skal jeg igang med at pakke videre, vi har indtil videre fyldt 30 flyttekasser og frygter at det bliver det dobbelte + alle vores møbler, puha. God onsdag derude <3