Cardigan // Stillet 1 / Stillet 2 // Halskæde // Taske // Nederdel // Solbriller // Top // Kjole 

Om 2 uger tager vi til Italien og jeg planlægger altid outfits oppe i mit hovede. Jeg synes det er svært denne gang da vi jo godt kan risikerer det er alt for varmt og man slet ikke kan holde ud at have noget på eller drømme scenariet som er 25 grader for mit vedkomne (og Hannahs). Jeg har en masse fine kjoler jeg skal have med, som jeg brugte sidste år under graviteten og derudover har jeg gjort nogen gode loppefund som er perfekt til sommerens vejr. Jeg drømmer lidt om, at finde en fin læder taske i Firenze (gerne second hand) men hvis jeg ikke kommer hjem med en, kunne jeg godt finde på at købe denne fine taske fra ATP atelier. Jeg drømmer også om et par fine stiletter i de lilla nuancer og hvis jeg ikke skulle gemme mine penge til Italien havde jeg altså købt en kjole med til rejsen fra Skall Studio. Oh well. Nu må det gode vejr altså godt komme, da jeg ikke gider lange bukser, skiftende vejr og sygdom mere!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,