EFTERÅRS FAVORITTER

in Fashion, 4. oktober 2018

Trøje – H&M // Ternet kjole – Superdry // Lyserød skjorte – Designers Remix // Bukser – Zara // Skjortekjole – Zara // Cardigan – Selected Femme

Endelig er det blevet oktober – min favorit måned udover juli/august. Det er her de fine solskins efterårsdage finder sted og hvor det er koldt men ikke så man ikke kan holde det ud. Jeg elsker efterår for det betyder tykke sweatre, en varm hue og ekstra hygge indenfor. Jeg prøver denne sæson ikke at gå amok i striktrøjer da jeg viirkelig har mange og bliver fristet hvert år men lidt nyt må da der gerne blive tilføjet til gaderoben. Fx den fine cardigan fra Selected, må jeg simpelthen eje. Tern er stadig in for 3. år i træk vil jeg tro og det er fedt, da jeg har ret meget af det i min gaderobe. Dog vil jeg vildt gerne tilføje bukserne fra Zara eller kjolen, da den endda er ammevenlig. Jeg kan godt se for mig at, jeg denne sæson kommer til at trække en masse striktrøjer over hovedet for at kunne amme haha. Hvis jeg får solgt godt til loppemarked på søndag tror jeg, at jeg køber den fine skjorte fra Designers Remix. Den indebærer alt hvad jeg er vild med pt: tern og lyserød! Hvis man søger under H&M’s hjemmeside på “kashmir” har de virkelig mange lækre ting til billige penge. Både bukser i kashmir men også fine striks som jeg har forelsket mig lidt i. Af min gode veninde fik jeg faktisk en kashmir hue i fødselsdagsgave fra “wuth cashmere”, som jeg glæder mig meget til at have på! Jeg var så tæt på at købe kjolen fra Superdry, da den idag er sat ned til 269 kr (!!), men da den er langt fra ammevenlig får jeg den nok ikke brugt, øv. Der er virkelig også mange efterårs accessories jeg har forelsket mig i, men det må blive i et andet indlæg.