Når man går ind i perioden højgravid siger man det er fra uge 36 og disse uger mod slut ændrer en del sig fra dag til dag. Den ene dag kan man sagtens gå på indkøb og bære indkøbsposer og dagen efter kan det pludselig være umuligt. Jeg har samlet 10 punkter som jeg synes er vildt irriterende ved at højgravid 😉

  1. At man kan have total krise over at tabe noget på gulvet, for hvordan i alverden skal man kunne bøje sig ned for at samle det op igen uden at dø.
  2. Når man ikke kan sidde og spise som en normal person ved spisebordet fordi maven fylder for meget. Min tallerken er for længst røget op på maven.
  3. Når man støder maven ind i alt. Jeg har konstant skrammer og sår fordi jeg jorder den ind i køkkenskuffer og hvad jeg nu ellers kan komme til.
  4. At overskuddet total er forsvundet. Det kan være alt fra at se en til en hurtig kop kaffe eller foretage en opringning.
  5. At man dagligt får at vide at man da ikke kan blive større og nu kommer hun vel også snart?!
  6. At man midt i det største grineflip af pandavideoer kommer til at tisse i sengen.. Også snakker vi ikke mere om det.
  7. Når man skal tisse hver gang man vender sig i løbet af natten og derefter ikke kan komme af med vandet fordi baby blokerer.
  8. Den vraltende gang..
  9. Vand i fødderne. Og i fingrene som resulterer i ømme led, så man tror at man har fået gigt.
  10. Ventetiden og utålmodigheden. Kom nu ud!! 🙂

Egentlig burde dette indlæg hedde 20 ting som er irriterende for jeg kan mærke at jeg næsten ikke kan stoppe 😉 Har I højgravide derude mon nogen ting I gerne vil tilføje?