UGEN DER GIK #4

in My World, 19. juni 2018

Dette “ugen der gik indlæg” må være lidt en blanding af de sidste 2 uger, da jeg ikke fik lavet en i sidste uge, ups 🙂

Jeg købte dette fine sæt i Göteborg fra Zara. Størrelsen burde passe til hende når det bliver koldere og jeg synes simpelthen det er så fint. Jeg er overrasket over hvor sødt baby tøj de laver og i en rigtig fin kvalitet. Bodystockingen er jeg også ved at dø over!

Vi har været til en masse kursus både ve-træning (teknik), fødselsforberedelse og ammekursus. De sidste 2 er noget man kan få gratis fra kommunen. Vi mangler stadig at se en fødestue, det skal vi i næste uge, det er meget rart lige at vide hvor man skal holde og gå hen og hvordan rummet egentlig ser ud 🙂

Da vi havde fået et lille rum nede i kælderen hvor vi bor kunne vi endelig hente barnevognen, autostol, badekar (babyalarmer) og vikle i Ønskebørn. Vi havde ikke helt forstået at vi egentlig havde købt en (fast)vikle, men det er faktisk meget fint, vi vil dog stadig gerne have en bæresele. Vi overvejer lidt at købe overstående eller en fra Stokke som jeg har set at Danica har og er meget glad for 🙂

Synes egentlig Street Food er lidt overvurderet (ud over desserterne) men disse 2 steder Hummus Hummus og Banh mi Bandits anbefalet af Stonemuse er rigtig gode og i nogen ordentlige portioner.

Et klassisk barselsbillede. Mig der har varmt, iPaden trofast ved min side og skrammer på maven da jeg konstant går ind i ting med den.

H&M’s kjoler lokker virkelig denne sæson, både til og efter graviditeten. Jeg synes de er så fine og har købt 3 kjoler derfra denne måned, så burde nok stoppe nu!

En anden H&M sag i hør blanding.

Når K forkæler og laver sunde vafler som blev overdynget med sukker og boysenbær marmelade.

 

Jeg håber at I får en fantastisk uge <3