GRAVID UGE 37

in Graviditet, 14. juni 2018

Jeg skylder total en gravid opdatering da det er nogen uger siden jeg sidst lavede et indlæg, men der var ikke sket den store forskel fra uge 34 til uge 35 (hvor billedet faktisk også er fra). Lige så snart jeg ramte uge 37 (36+0) i søndags, skete der noget af en drejning. Jeg føler mig 100% klar nu og der er væltet en bølge af utålmodighed ind over mig. Jeg har hele tiden været lidt urolig for at tage til Göteborg så tæt på termin, men det gik jo fint og det er så godt at huske at lave noget her de sidste par uger. Men efter jeg er kommet hjem er jeg blevet rastløs og jeg kan mærke, at jeg er ved at være træt af at være gravid. Min mave er fuldstændig spændt ud og jeg føler ikke den kan vokse mere. Plukveerne er også begyndt at komme og jeg har nu fået vand i fødderne og de hæver meget i løbet af dagen. Jeg kan ikke rigtig bøje mig ned mere og det er svært at stå fx. og vaske op, da jeg ikke kan komme helt ind til bordet haha. På søndag går jeg ind i uge 38 (37+0) og der er baby 100% udviklet. Hvis jeg føder der, vil man kalde det inden for termin, det er for vildt! Som jeg nævner er jeg både fysisk og psykisk klar og det kommer også af alle de kursus vi har været på i denne uge. Både ve-træning (som vi har betalt for) og fødselsforberedelse. Det gav en masse svar og har gjort der er kommet en ro i kroppen mht. fødslen. Jeg er nervøs ja, og bange, men jeg ved også hvad der skal ske nu og hvad mulighederne er og hvad kroppen er i stand til og det gør at jeg føler mig klar. Vi hentede også barnevognen i mandags som nu står nede i vores kælderrum. Sammen med den havde vi også købt autostol, badekar, babyalarm og en vikle. Som I måske så på Instagram øver K sig i at vikle og jeg er ved at dø når han har den på 😉

Maven er overhovedet ikke sunket, men lille pigen har haft hovedet ned af et godt stykke tid men sidder ikke fuldstændig fast, så jeg er spændt på hvad jordmoderen siger om 2 uger hvor jeg skal ind til hende igen. Jeg har sørget for at have en del planer så vente tiden ikke føles så lang, det fik vi anbefalet meget til ve-træning. Så jeg får besøg af diverse personer lige før og oveni terminsdatoen, så må vi se om jeg er nødt til at aflyse. Men jeg håber ikke der går så lang tid endnu, for jeg kan mærke at min utålmodighed gør at jeg køber flere og flere babyting selvom vi ikke mangler mere og køber jo også efter babys ankomst 😉 Lige nu er der sommer-sale over alt og det er utroligt svært at lade være. Måske jeg liige skal ned i byen for at kigge lidt.

 

Ha’ en fantastisk torsdag derude <3

Tags: , , ,