MIN ASOS SOMMERPAKKE

in Fashion, New In, 11. april 2018

Bandeau beach top // Bikini top // Bikini bottom // Ruffle wrap skirt // Floral maxi dress //  Flat sandal pink // Off-shoulder sundress // White bandeau top 

Hvert år op til sommeren køber jeg en “ASOS sommerpakke” som jeg så fint kalder det 😉 Det gør jeg altid i forbindelse med nogen tilbud derinde og køber det jeg nu føler jeg mangler til den kommende sommer. Sidste år købte jeg bla. en masse toppe og shorts, som jeg så desværre ikke kan være i i år, så det må blive i skuffen.  Det var lidt svært at shoppe i år, da jeg gerne ville have noget som jeg muligvis kunne bruge igen efter graviditeten, derfor blev det blandt andet til 2 maxi kjoler. Bikinien købte jeg i den størrelse jeg bruger nu, men den er ret usikker i forhold til når jeg begynder at amme, men overdelen kostede også kun 58kr! Sandalerne så jeg at Christina Dueholm havde købt til hendes ferie og da de var så billige måtte de også med i kurven. Jeg mangler dog stadig et par “ordentlige” sandaler, da mine Vagabond er ret slidte efter 3 somre. Nederdelen synes jeg var så fin og jeg er spændt på hvordan den sidder på. Heldigvis har ASOS gratis retur. Sidst men ikke mindst købte jeg 2 bandeau toppe. Det er noget jeg går med hver sommer og dem jeg har i forvejen er godt slidte. Jeg tænkte også det kunne være sødt med en højtaljet maxi nederdel (som går op over maven) også evt. den lyserøde top. Vi skal i sommerhus start maj og jeg håber virkelig vejret bliver lækkert. Det er utrolig tiltrængt 🙂