POLTER-FANTASTISK!

in Bryllup, 7. juni 2017

Hvor har den seneste uge været total overvældende, på den fede måde! I torsdags blev K jo færdig fra Aarhus Universitet = alkohol. Fredag var jeg til JYSK sommerfest = mere alkohol. Og lørdag blev jeg overrasket af 10 glade og sprællende piger kl 09.00 hjemme ved mig. Min veninde havde i sidste ende fået mig overbevist om, at hendes kæreste skulle holde brunch og at hun derved var blevet “smidt ud hjemmefra”. Et par dage før, blev jeg pludselig grebet af en mistanke om at det kunne være min polterabend, da jeg viirkelig synes det var tidligt. Men min anden veninde fortalte om torsdagen hvor K afleverede speciale, at hun havde en lang arbejdsweekend foran sig og med små hints fik alle endelig ledt mig væk fra tanken igen. Da min veninde kom lørdag morgen med rundstykker, var jeg totalt i langsomt tempo med lidt tømmermænd. Jeg skulle sy en kjole, den skulle stryges og jeg skulle lægge noget make up. Hun snakkede om, at vi skulle ned til noget marked kl 10 – jaja god tid! Pludselig SKULLE jeg med hende ud at ryge, selvom jeg kun havde undertøj på. Jeg hoppede hurtig i en morgenkåbe, trissede ud med hende, og JAAA, der stod alle mine søde veninder med flag. Jeg blev så chokeret og K stod og filmede mit ømmeste øjeblik haha. De havde I sidste ende, virkelig fået snydt mig – dammit! Jeg fik en halv time til, at gøre mig klar, stress! Så gik vi på række ned af Jægergårdsgade og tankerne fløj rundt i mit hoved, hvor skulle vi dog hen! Jeg blev bedt om at have gummistøvler og bikini med og foran banegården blev jeg bildt ind at vi skulle til Randers. Mon det var Randers regnskov, nu når jeg skulle have gummistøvler med? Men nej! Vi endte dog foran min venindes dør, hvor de havde opstillet til lækker brunch.

Efter brunchen stillede de pludselig en masse stole op i en rundkreds og min veninde satte Magic Mike sangen på. YES STRIP, tænkte jeg, men det var dog lidt tidligt til nøgne mænd, det plejer at være sådan en aften ting. Så ringede det på døren og ind kom en ung og sprød 23-årig mand. Han erklærede, at han ville ind at “klæde om” og nøgen kom han ud. Som i helt nøgen haha! Pigerne havde nemlig arrangeret croquis-tegning for mig, noget jeg altid gerne har ville prøve. Lidt pga. det kunstneriske men mest bare for at tegne/se en nøgen mand hehehe.

På overstående billede har vi min venindes forsøg på at tegne den søde model, jeg ved ikke hvad det ligner, haha! Alle tissemands tegningerne har jeg selvfølgelig gemt 😉 Efter croquis og en masse shots drog vi videre – hvor mon turen nu gik hen? Det var altså hjem til mig, i vores gård hvor pigerne havde stillet op til drinks, snacks og kongespil. De havde derudover lavet en quiz om mig, hvor man skulle downloade en app for, at kunne svare på den. Det var så sjovt! Mine to barndomsveninder, som har stået for min polterabend, havde bagt pølsehorn og pizzasnegle i lange baner, de har simpelthen været så gode! Nå men kongespil udviklede sig til et drukspil og min søster gik under som den første og den eneste haha! Den stakkel <3


Efter et par timers hygge i gården med spil og lidt afbrydelse af regnen skulle vi videre. En stor taxa kom og hentede os og vi kørte ned igennem byen. Vi endte på Mejlgade foran et Hot yoga studie. Jeg tænkte hurtigt, at vi garanteret skulle derind det kunne være, at det var her jeg skulle bruge min bikini 😉 Men nej, vi skulle ind ved siden af, nemlig til Escape Factory! Det er simpelthen noget jeg i lang tid, gerne har ville prøve! Det med at løse gåder for, at komme frem til et nyt spor, som kan lede en ind i et nyt rum, det er for vildt og hjernen arbejder på fuld skrue. Det hjalp dog ikke at alkoholen pumpede rundt i blodet, jeg havde nemlig sindssygt svært ved at tænke. Vi gik også over tid og der var total kaos til sidst, men det var så sjovt og vi alle havde lyst til at tage en time mere. Vi blev inddelt i 2 hold og kom ind i 2 identiske rum. Temaet var “alkymisten” og vi skulle stjæle de vises sten inden han kom hjem, haha! Vi er allerede nogen stykker som har aftalt, at vi skal prøve det igen!

Efter dette gik vi hjem igen til min veninde hvor vi fik morgenmad. Der lavede pigerne lækker pasta carbonara i flere versioner, lækkert tilbehør og der var selvfølgelig mere alkohol. Efter maden spillede vi et spil mere og så skulle vi videre. Første stop var Stiften hvor vi skulle have lækre drinks.  Nedenstående er polterholdet (minus 1).

Efter Stiften, skulle vi videre. Jeg tænkte, at de ikke havde planlagt mere udover mere alkohol. Alkohol var også en del af det, men hovedelementet var karaoke! Åh nej haha. De havde bestilt bord på The Golden Lion som åbenbart har karaoke om lørdagen. Jeg skulle selvfølgelig synge, med en fremmede, og jeg skulle stå op. Da aftenen forløb sig, skrålede vi alle og ingen kunne hive mikrofonen ud af os. Trætte og fulde sluttede vi aftenen helt perfekt af. Dagen efter vågnede jeg op med mine 2 kusiner, efterfulgt af lækker brunch, tømmermænd og kæmpe smil på over dagen før. Som jeg også skrev på Instagram har jeg virkelig følt mig ekstra heldig det sidste stykke tid. Tænk at have så mange gode veninder i sit liv og at jeg oveni købet, skal giftes med manden i mit liv næste måned. Jeg er så glad og lykkelig <3