Reklame for hunkemøller.dk

I foregårs fik jeg tilsendt den lækreste pakke med 2 sæt natsæt fra Hunkemøller som jeg nærmest har boet i siden. Da jeg det første halve år ammede Hannah sov jeg blot i et par af K’s bokseshorts og en ammebh. Det er dejligt endelig at kunne hoppe i noget behageligt igen og det ene sæt med matchende top og shorts er perfekt her til sommer. De lange par bukser samt silketoppen havde jeg på hele dagen igår udenfor faktisk hvor jeg sad og slikkede sol og søgte et par jobs. I weekenden skal vi sommerhus hvor jeg havde tænkt jeg skulle have “sommer sættet” med men det må blive de lange par bukser og toppen, da de har lovet regn og 10 grader, øv! Vi skal til  Faaborg hvor vi har lejet et sommerhus via Airbnb sammen med hele K’s familie. Hannahs fætter som er 5 uger ældre skal også med, så de kan rigtig nyde godt af hinanden og få leget sammen. Sidste år var vi afsted på samme tidspunkt og der var rigtig godt vejr og vi solede os hele dagen, så jeg er lidt træt af at vi ikke var afsted sidste weekend, oh well. Det må blive til spil, varm kakao og indendørs hygge <3

Tags: , , , , ,