Reklame for Identiketter.dk

Hannah har nu snart gået i vuggestue en helt måned og jeg tænkte det var på tide med en lille status. Vi har som tidligere nævnt (se dette indlæg) valgt at Hannah skulle starte ud med en deltidsplads da jeg pt. lige er gået over på, at være jobsøgende. Jeg kan derudover mærke at jeg ikke er et sted hvor jeg skal være væk fra hende 37 timer i ugen, så jeg søger jobs på omkring 25-30 timer om ugen. Jeg synes stadig hun er så lille og selvom hun nok godt kunne være væk fra mig længere tid, så kan jeg ikke være så meget væk fra hende. Hun har nemlig klaret den første måned over alle forventninger. Vi har kørt hende langsomt ind og grundet påsken har vi brugt hele måneden på det. Det startede ud med halve timer, som blev til et par timer og til sidst med formiddagslur. Idag var hun der 5 timer, det længste hidtil. Hun er så glad for hendes pædagoger og især hende der har været tilknyttet til Hannahs opstart. Hun græder ikke når jeg går (endnu – 7,9,13!) og spiser god frokost derhenne og leger godt. Hun tager samme længde formiddags lur på omkring 2 timer som herhjemme, så jeg kunne ikke være mere stolt. I næste uge kører vi helt ind og hun skal begynde at være der 5-6 timer om dagen og det synes jeg er vildt passende, da hun jo også sover 2 timer af dem. Gid det bare kunne blive ved med at være på den måde 🙂 Jeg har i forbindelse med hendes vuggestuestart fået købt en masse ind. Alt fra praktisk tøj, til ekstra sutter med navn på, madkasse til eftermiddagsmad og overstående navnemærker fra Identiketter.dk. Jeg synes de laver de pæneste og hvor man har mulighed for at sætte et ekstra personlig præg på. Det er selvfølgelig bare et navn der skal stå inde i tøjet men det må stadig godt se lidt fint ud. Jeg har sat dem på alt fra hendes sko, til tøj, bamser og madkasse. De er selvklæbende og tåler både 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, det er vildt smart. Jeg er spændt på om hun bliver ved med at klare det så godt eller om der pludselig kommer en efterreaktion. Lige nu er jeg helt tilpas og glad for hun er startet i vuggestue men jeg kan godt mærke, at jeg får en knude i maven ved tanken om at skulle sidde på et arbejde fra 8-16 og være nærværende i det.

Hvordan er jeres erfaringer med at køre ind og bliver det lettere med tiden jo ældre de bliver at være væk fra dem?

Tags: , , , , ,