Det er længe siden jeg har udgivet sådan et indlæg og I elsker når de kommer, så nu var det tide da der er endnu flere tilståelser på listen nu hvor Hannah er over et halvt år gammel (gisp!)

 • Jeg kan sommetider savne mit gamle liv når jeg går rundt med barnevognen i gården og det har taget lang tid at putte Hannah til lur. Og mit gamle hår. Nu har jeg bare korte totter rundt omkring på grund af hårtab, fedt… Men når Hannah så vågner op og pludrer og give det største og bedste smil man nogensinde har fået, husker jeg hvorfor det er jeg lige går rundt med den barnevogn i en evighed og hvorfor jeg er skaldet.
 • Jeg er kommet ind i en god træningsrytme hvor jeg kommer afsted 2-3 gange i ugen. Jeg tager altid afsted i riiiigtig god tid, for jeg skal jo lige skifte sko og fylde vand op og øhh ja.
 • Det har været en vild dag hvis kaffen ikke er min morgenmad og jeg har børstet tænder 2 gange.
 • Den anden dag var jeg ude at med min mødregruppe og vi gik ned af en bakke. Jeg skulle lige rette på min jakke og slap kort barnevognen og Hannah trillede blot videre og var lige ved at ryge ud på vejen, hvis ikke en fra min mødregruppe havde opdaget det og jeg fór frem og stoppede barnevognen. Jeg opdagede ikke selv noget, jeg havde jo travlt med min jakke…
 • Nogen gange når jeg skal lege og aktivere Hannah for den 117. gang på en dag sætter jeg iPaden foran os begge og starter noget dårligt reality tv, ikke engang en tegnefilm, nu skal mor nemlig lige hygge.
 • Det kan ske at selvom jeg har hørt at Hannah er vågnet fra lur, at jeg lige er ekstra langsom om, at få sko og jakke på. Hun er jo ikke ked af det.
 • Det er stadig mig der for det meste handler ind i hverdagene – jeg skal ihvertfald ikke være på babyduty efter far er kommet hjem.
 • Der er på det seneste kun blevet støvsuget og gjort ordentlig rent når vi skal have gæster, folk skal jo nødig tro at vi bor i en svinesti. Ellers kommer den kun frem, fordi der har været kæmpe støvbolde i hjørnerne.
 • Min mand har absolut ikke lov til at være mere træt end mig. Også selvom han hjælper til om natten. Han får jo lov til at tage på arbejde!
 • Jeg synes kun Hannah er blevet endnu smukkere med tiden, men hun startede også ud med at ligne K utroligt meget, nu ligner hun mest mig (hæhæ).
 • Vi fik Hannahs pasfotos til almindelig pris og ikke en latterlig overpris, fordi det er en baby og kan tage lang tid. K fortalte fotografen at hun er en prof (fordi hendes mor tager så mange billeder af hende) og de gik med til det, hvis hun kunne gøre det i første hug. Det kunne hun selvfølgelig #instababy

Læs tilståelser fra en nybagt mor #1 link HER og tilståelser fra en nybagt mor #2 HER

Tags: , , , , , , ,