VORES FØRSTE JUL MED HANNAH

in Jul, My World, 30. december 2018

Tænk engang at julen allerede er ovre, det har ellers været så hyggeligt og selvom jeg altid har været kæmpe fan af julen, har den været endnu bedre i år da vi har kunne fejre den med Hannah. Hun har været så god ved os disse dage og sover godt om natten. Min søster var  så rar at tage Hannah en del morgener, så vi kunne sove lidt længere, det kunne jeg virkelig godt vænne mig til haha! Vi har haft planer alle dagene, derfor er de simpelthen fløjet afsted. Vi tog til Herning d. 23 december da vi skulle holde jul med min side af familien i år. Jeg må indrømme jeg er ret glad for, at det passede sådan og selvom jeg har holdt jul et par gange med K’s familie efterhånden, er det stadig hårdt at være væk fra sin egen. Vi fik julebagt hjemme ved min far og fik lært Hannah at tage alle hendes lure ude i barnevognen. Det er så rart at få hende helt ud, så man ingen hensyn skal tage indenfor og så sover hun også bedre med lidt frisk luft. D. 24 december tog vi forbi min moster til rundstykker og ellers stod den på pyntning af bord og madlavning. Da resten af familien ankom passede det med at Hannah skulle puttes til hendes sidste lur, som hun ikke gad, så vi holdte hende vågen igennem maden og da vi skulle gå rundt om juletræet. Hun var blevet rigtig træt på det tidspunkt, så hver gang vi stoppede med at synge og gå begyndte hun at græde. Men hendes små øjne kiggede stort på alle julelysene og det var lige så dejligt som jeg havde forestillet mig. K gik op og puttede hende til nat kl 8 og lidt i 9 kom han ned og vi kunne pakke vores gaver op sammen. De fleste gaver under juletræet var til Hannah, hun har nogen dejlige mennesker omkring hende, som gerne ville forkæle og hun fik blandt andet en juniordyne, sengetøj dertil, legetøj til badet, masser af tøj (både nyt og hjemmestrik) og en sød lille kludedukke. Jeg fik smykker, tøj, wireless headphones fra SACKit og fælles fik K og jeg en kaffemaskine (yes!). Vi havde både en julefrokost d. 25, d. 26 og d. 28 så idag er vi godt smadret. Nu står den på nytårsforberedelser og jeg er så nervøs for, hvordan Hannahs nat bliver med alt det fyrværkeri. Vi flygter op til min svigermor som bor i Aarhus N efter vi har spist. Hun har en kælder hvor vi kan putte Hannah og larmen forhåbentlig ikke er så høj og så sætter vi noget whitenoise på og krydser fingre. Jeg håber at I alle har haft en fantastisk jul og kommer godt og sikkert ind i det nye år. Vi ses på den anden side <3


 

 

 

Tags: , , ,