“DEN LILLE SORTE”

in Inspiration, Jul, 7. december 2018

1// 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7// 8

Glædelig fredag derude. Man må sige, at idag er store julefrokost dag, K er væk hele dagen og aftenen og jeg har baby duty. Dog skal Hannah passes i en time imens jeg skal ned og have ordnet bryn hos dygtige Edona. Jeg har siddet og skimmet nettet for pæne klassiske sorte kjoler, da jeg tit synes jeg ender med noget der kun dur til juletiden og ikke efter (lidt for rødt og lidt for meget glimmer måske). Jeg vil rigtig gerne have en pæn elegant kjole i år til juleaften, som forhåbentlig også bliver den kjole jeg trækker i, hvis en tøj krise opstår. Det mangler jeg. Jeg endte med at købe kjole nr 3 fra ASOS. Jeg har god erfaring med “ballon kjoler” især de 2 jeg har fra H&M som jeg altid får så søde komplimenter for, også er de gode til at skjule de sidste par kilo jeg mangler at tabe. Jeg synes også kjole nr 1 fra H&M er så pæn og sexet (det må man godt være, selvom man har fået børn) og jeg tænker jeg lige skal ind i en butik for at prøve den. Lige nu får man 20% på hele sit køb hos H&M og jeg var nødt til at have glimmer skoene med på collagen, da de er sindssygt fede og kunne være gode til at pifte kjolen op 🙂

Har I nogen favoritter?

Tags: , , ,