JULEGAVEØNSKER 2018

in Jul, 19. november 2018

Top – Ganni // Taske – Adax // Conwood – Kuffert // Stine A – Perleøreringe // Højhankskop – Royal Copenhagen // Sara Miller – Sovemaske // Etui – Ham Lerche // Smykkeskrin – Markberg // Enamel Copenhagen – Øreringe // Face mist – Karmameju // Underprotection – Badedragt 

Ej, hvor jeg synes det har været svær at finde ønsker i år. Mit hovede er konstant fyldt med ting til Hannah, så jeg kan virkelig godt mærke jeg pludselig selv er kommet i 2. række 😉 Dog blev det nemmere jo mere jeg kom igang og det fylder da også på ønskelisten at vi skal ud at rejse til februar. Sådan et to-go smykkeskrin fra Markberg er sindssyg fint og vil være dejligt at have med når man blot skal på weekendtur eller på en stor rejse så ens smykker ikke altid er ud over det hele. Øverst står nok en fin sag fra Ganni i det mega pæne print, både i top, kjole og bukser. Eller det fine magnolia stel fra Royal Copenhagen (for man kan aldrig få nok stel, hehe).

Har I nogen gode ideer til ønskelisten?

Tags: , , ,