DEN ULTIMATIVE MANDE JULEKALENDER

in Jul, 18. november 2018

Indlægget er sponsoreret af Crafted by

Det er snart den 1 december og hvis du kender en ligesom min mand, som trænger til at blive grundigt forkælet, så synes jeg virkelig det er en god idé med sådan en øl julekalender. Min mand elsker øl og især special øl og ikke de der standard “kedelige” nogen. I Crafted by’s julekalender får man 12 forskellige øl fordelt på 24 dage og jeg tror ikke der findes noget bedre at K har i udsigte at kunne slå benene op og nyde en dejlig kold øl hver dag efter arbejde. Det plejer altid at være mig som har en stor kalender der fylder men i år går den til K, da han simpelthen har været den bedste støtte, hjælp og generelt bare en god mand for mig i disse 4 måneder hvor vi har haft Hannah. Jeg tror K er ret glad for at jeg ikke drikker øl så vi ikke skal deles om den som vi plejer med en chokolade julekalender. Den er helt og alene hans. Du kan stadig nå at bestille én til en person som du holder af lige her og den vil blive leveret d. 27 november.

Tags: , , ,