STATUS PÅ AMNING

in Baby, 7. november 2018

Hej venner.

Jeg tænkte det var på tide med en status på hvordan det går med min amning siden jeg skrev dette indlæg. Jeg ammer stadig men ikke lige så meget som før. Jeg tilbyder brystet når hun er i humør til det og ellers pumper jeg ud og vi supplerer nu med erstatning ved siden af, da hun som tidligere nævnt er meget sulten og fulgte ikke helt hendes vægtkurve. Vi fik hende vejet i sidste uge og hun er snart oppe på 6kg den lille steg, så vægten er stabil og alt er godt. Jeg kan mærke der er et pres som er fjernet fra mig og jeg nyder det hele lidt mere efter vi er begyndt at supplere. Det betyder nemlig K kan tage hende noget mere og jeg har fået lidt mere frihed til at komme væk et par timer og begynde at træne igen. Heldigvis bruger jeg max et kvarter på at pumpe ud, hvor jeg kan forstå mange andre bruger længere tid og nogen ikke kan få mælken ud på den måde, der er jeg heldig. Nu er Hannah blevet 4 måneder og jeg vil blive ved med at amme og pumpe ud til hun er 6 måneder gammel ihvertfald. Så længe hun gider. Vi skal jo til Ecuador når Hannah er 7 måneder og der vil det udelukkende være natteamning tænker jeg, og det har jeg det rigtig fint med. I og med hun tit får flaske vil hun ikke brystet i vanvittig lang tid men når der er ro omkring hende og hun er træt vil hun gerne og det fungerer så godt, at jeg blot kan lave en flakse hvis hun ikke vil, istedet for at stresse over hun ikke får spist. Da hun virker meget interesseret når vi spiser mad vil vi gerne så småt begynde at tilbyde hende lidt grød om ikke så længe. Vi er meldt til et mad foredrag via vores sundhedsplejerske på fredag og derefter vil vi så småt gå igang når hun bliver de 5 måneder da jeg kan mærke hun virker klar. Jeg er så spændt på, hvad hun siger til det og hvordan maven tager det (selvom jeg godt ved det er meeget lidt de skal have til at starte med). Jeg ser ikke frem til, at hendes lort vil begynde at lugte endnu mere og blive i en mere fast form, haha!

Men alt er heldigvis godt og vi har virkelig fundet en løsning der fungerer for os alle 3 og så nyder K, at han også kan give hende lidt mad og jeg nyder både den direkte øjenkontakt vi har når jeg giver hende flaske og når hun er tæt op af mig i sengen og ammer ved mit bryst. Jeg nyder også at se de små baby deller på hendes ben og se hende være glad og tilfreds (selvom dette 4. tigerspring virkelig trækker tænder ud).

God dag derude <3