H&M FAVORITTER TIL BABY

in Baby, 18. oktober 2018

Forleden kom jeg liige til at gå ind på H&M’s hjemmeside for at kigge på tøj til Hannah, nu når der er børnepenge lige om hjørnet. Hun havde i starten af ugen en str 56 body på og det er snart på tide til at indse, hun ikke kan være i dem mere. Nu når hun er rykket op i en 62 bemærkede jeg at vi slet ikke har særlig meget i 68 og 74 og det gav jo en god anledning til at vintershoppe lidt til hende. Det kan vist godt ses at jeg faldt for de fine jordfarver og hold da op, H&M virkelig har mange fine ting til billige penge. Hver gang jeg kigger på et lidt dyrt mærke og bliver forelsket i noget der fra, synes jeg tit H&M har noget der er lige så fint og tit i bedre kvalitet. Jovist, Hannah har en masse lidt dyre ting hvor jeg måske gik lidt amok i graviditeten men alt er dog købt på tilbud eller til lagersalg. Det er lige med at styre sig, da man jo ved hvor kort tid de bruger det. Selvom hun har brugt en størrelse 56 i 2 måneder nu, er der jo brugt hundredevis af kroner på tøj til blot den tid, jeg siger dog til mig selv at det også skal bruges til den næste baby 😉 Nå, men derfor ender jeg tit med at købe en masse fra H&M da det sagtens stadig kan være bæredygtigt osv. og der koster en 3-pak med bodies omkring 130 kr (!!)

I skal jo ikke snydes og jeg har fundet en masse fine ting (huen har jeg også lige været nødt til at købe til Hannah, I mean come on!). Der er både drenge og pigetøj, da jeg køber lige så meget drengetøj til Hannah som pigetøj.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9