HANNAHS BARNEDÅB

in Aarhus, Baby, My World, 2. oktober 2018

I søndags fik Hannah officielt hendes navn til hendes dåb, ved Skt Lukas kirken på Frederiksbjerg. Hannah Daniela Skou Bedoya. Det skulle selvfølgelig foregå i den kirke hvor K og jeg sagde “ja” til hinanden sidste år. Det blev akkurat på hendes 3-måneders dag og følelserne sad lidt ude på tøjet. Det var slet ikke til at forstå, at venner og familie endnu engang samlede sig i Aarhus, for denne gang at fejre dåben for vores lille datter! Det var en helt fantastisk dag og Hannah klarede det så godt (hun begyndte at brokke sig 1 min inden hun skulle døbes, da hun som sædvanlig havde fået hikke haha) og sov faktisk nærmest igennem det hele, hvilket resulterede i at hun er ole lukøje på de fleste billeder 😉 Festen blev afholdt ved Alberts (det gamle Thorups kælder) i dejlige rustikke og afslappede omgivelser. Vi ville meget gerne holde det uformelt og intimt, hvilket det også var selvom vi endte med at være 60 personer 😉 Vores forældre havde bagt boller i massevis, der var hjemmelavet syltetøj og kager fra bageren på Skolegade i Herning (se lige kæmpe Kaj kagen!), kagemand fra Føtex og en chokolade bombe, som min moster havde lavet med friske bær og Maltesers på toppen. Øllene var sponsoreret af CRAFTED BY, som er det fedeste koncept hvor man kan skræddersy sin egen øl, ret genialt hvis man er til den lidt mildere smag som jeg selv er, eller hvis man virkelig ønsker noget med knald på. Man kan også vælge en af deres smagsvarianter som vi gjorde (en IPA, K elsker dem) og etikken valgte vi også selv. Folk  var helt vilde med dem og vi har også gemt en som minde fra dagen.

Hannah var total træt (det var vi også) da vi kom hjem, men klarede dagen så flot. Det var virkelig en rar måde at holde dåben på, da vi ikke skulle tænke på så meget selv og blot kunne fokusere på hovedpersonen og vores gæster <3