NYE SKØNHEDS FAVORITTER

in Beauty, 19. september 2018

“Indlægget indeholder reklamelinks”
reklamelinks er markeret med *

Det er så vigtigt at huske at forkæle sig selv ekstra denne tid når man bruger en del tid derhjemme i morgenkåbe, håret sat op og mørke render under øjnene. I forbindelse med sidstnævnte har jeg købt den bedste concealer jeg hidtil har haft fra MAC (link HER*) som virkelig formår at få mig til at se frisk ud. Med trætheden kan man også godt se lidt grå, tør og kedelig ud i huden og der synes jeg virkelig Drink up (overnight) masken fra Origins (link HER*) hjælper. Min hud er så lækker om morgenen og har endda en lille glød 🙂 Det er ikke det store jeg gør når jeg skal ud af døren for tiden men ved lige at have brugt denne maske natten over, lidt concealer under øjnene og en klat mascara og min yndlings rouge fra Chanel (link HER*) ligner man helt et menneske igen og ikke kun en træt mor. Ah ja, dengang hvor jeg brugte en helt time bare på mig. Nu skal det med at komme ud af døren passe med at Hannah er vågen, blevet skiftet og ammet og derudover skal man også selv lige gøre sig klar.

Iaften skal jeg ud (uden baby) sammen med en af mine gode veninder. Hun har inviteret mig på middag som er hendes fødselsdagsgave til mig, jeg er så heldig!

 

God onsdag derude <3