NYE PLAKATER TIL LEJLIGHEDEN

in Interiør, 15. september 2018

“Indlægget indeholder reklamelinks”
reklamelinks er markeret med *

Jeg har lige så stille gået og opdateret kunsten lidt herhjemme og det eneste der ikke er blevet skiftet ud er vores elskede kort over Quito plakat som jeg købte over Etsy lige da vi flyttede ind. Igår fik jeg pakken fra Luxo Living med en lækker fra Hein Studio (link HER*). Idag nåede jeg forbi Aarhus salonens kunstudstilling og var nødt til at købe overstående plakat som indtil imorgen kan købes hos dem for 300 kroner. Det er heller ikke så længe siden jeg modtog den blå plakat fra Hein Studio (link HER*) og plakaten med ansigtet på (link HER*) fra Paper Collective. Nu må vi se, hvor længe der går før jeg rykker rundt igen men for nu er jeg rimelig tilfreds og skal til at kaste mig over det næste projekt 😉

God lørdag derude <3