HANNAH 10 UGER

in Baby, 11. september 2018

I lørdags blev Hannah 10 uger gammel. Jeg føler faktisk at vi har haft hende i længere tid, da der godt nok har været nogen lange dage / nætter i den tid vi har haft hende 😉 Det er 10 uger siden jeg var i et smertehelvede og jeg husker overhovedet ikke mere hvordan det føltes. Jeg synes det er meget “nemmere” og sjovere at have en baby der er 10 uger gammel end en helt nyfødt da alt var så nyt og vi ikke kendte hende. Hvad betød det ene gråd og hvorfor græd hun stadig når man havde været hele listen igennem. Nu er der kommet en lille rutine og vi ved hvornår hun er træt, sulten, pylret eller bare gerne vil holdes. Hun bliver også mere og mere sød at kigge på. Selvfølgelig kom hun ud og var total smuk med hendes mørke manke og søde næse men i disse dage er jeg ved at dø over hende hver gang hun får noget sødt tøj på eller hun blot sidder ved hendes far haha. Jeg føler allerede hun godt ved hvad kameraet da hun er fantastisk til at strike-a-pose og hold da op hvor har jeg taget mange billeder af hende. Min iPhone er helt fyldt op, så den skal jeg vist lige have tømt.

Hannah har nu været igennem 2 tigerspring (det første var langt værre end det andet) og om 2 uger skal hun fandme (pardon my french) igennem et til. Jeg har læst at man til at starte med aldrig føler man har en pause fra de spring og man når næsten ikke have en rar rutine før det næste starter igen. Men der skulle dog efter de første par spring gå længere og længere tid imellem, thank god. Hun er egentlig god i løbet af dagen, det er om aftenen hun kan blive rigtig pylret og så er det jo perfekt at vores babysvømning er 18.30, da alle andre hold var fyldt op, det er selvsagt utrolig populært at gå til. Apropos alle de billeder jeg har fået taget, har vi samtidig husket at filme en smule og det har jeg samlet sammen i nedenstående video. Den er total amatør agtig og en blanding mellem videoer fra kameraet og telefonen. Jeg tuder stadig hver gang jeg ser den, da det stadig ikke er til at forstå at det er vores lille pige. Tak for disse 10 uger Hannah banana <3