ØNSKER TIL BARNEDÅB

in Baby, 7. september 2018

Sebra dukkevogn // Musik sæt fra Plantoys // Halfdans ABC // H.C Andersens fødselsdags tog // Løbevogn // bObles elefant // Djeco puttekasse i træ // Puttekasse fra Liewood // Stablelegetøj // Tandæske // Royal Copenhagen alfabetkrus // Tripp Trapp højstol i storm grey // Guldhjerte vedhæng //

Vi har længe gået og arbejdet på en ønskeseddel til Hannahs barnedåb da det har været lidt svært at finde ud af, hvad vi lige skulle ønske os, da vi ikke kun ønsker os de klassiske dåbsting (tallerken, krus, bestik osv) men også noget som Hannah kan få glæde af. Vi har dog noteret et dåbs bestik (her) og en dåse til tænderne begge ting fra Georg Jensen, da det er noget vi vil bruge. Det kunne også været fint med et lille guld hjerte vedhæng som hun kan bruge på en halskæde når hun bliver ældre. Jeg spurgte Jer på Instagram tidligere idag om I havde nogle gode forslag og det må man sige at I havde! 🙂 Overstående har jeg lavet en liste med de ting vi i forvejen havde på listen og nogen af jeres forslag (mange af Jer har blandt andet nævnt en voksipose, men det har vi i forvejen). De fleste af jer nævner bObles som jeg ellers havde tænkt vi aldrig ville købe, da det er dyrt og ret grimt, men når jeg læser om det er det sgu meget smart og noget hun forhåbentlig kan få glæde af længe. Mange af de store ting ønsker vi os blot et tilskud til eller penge til Hannahs børneopsparing. Jeg håber listen kan inspirere nogen af Jer til når I selv skal holde barnedåb.

Hvis I har flere forslag så skriv endelig gerne en kommentar <3