NYE SNEAKS

in New In, 6. september 2018

Igår da K og jeg var nede for at kigge lidt til festugen gik vi forbi Rezet store, da jeg havde fået nogen penge i fødselsdagsgave. Jeg har længe kigget efter overstående og var lige ved at købe dem i lyserød men de sorte klassiske vandt og det var endda det sidste par de havde tilbage. Da modellen i sin tid blev populære synes jeg den var ret grim, men de er vildt fede på, så skal nok lige skyde nogen billeder til jer. Jeg tænker de bliver nice her til efterårs sæsonen, de dage hvor det altså ikke kommer til at regne 😉 Imorgen har K 1 uges barsel, hans fætter fra Ecuador kommer nemlig på besøg så vi skal bruge en masse tid med ham. Ugen efter tager K en uge mere på job hvor han derefter tager en uges barsel igen. Vi kan godt lide der er disse små afbræk på denne måde og han tager lidt igen i november.

Jeg håber at I får en fantastisk torsdag derude <3 Min står på total afslapning med lille Hannah.