FØDSELSDAGSØNSKER

in Cravings, My World, 24. august 2018

Om 1 uge har jeg fødselsdag og for første gang nogensinde har jeg ikke lavet en kæmpe ønskeseddel da mit hoved har været fuldstændig tomt. Dog har jeg et notat på min telefon hvor jeg løbende skriver ting på jeg godt kunne tænke mig og jeg kan godt se det står i boligens tegn da jeg jo glor på vores lejlighed hele dagen 😉

Jeg var for nyligt nede i Nova møbler, en skøn møbelforretning nede i nærheden af latinerkvarteret som havde det flotteste spejl som jeg ønsker mig til vores gang. Det er lidt dyrt, så jeg har blandt andet ønsket mig et tilskud til det 🙂 Jeg er også igang med at opdatere kunsten lidt i vores lejlighed og synes en fin plakat af Galerie Maeght kunne passe godt ind. Jeg har forelsket mig i den lyserøde som pt er udsolgt, skal lige have hørt hvornår den er på lager igen. En ting jeg må eje er den fine håndlavede pude med mønster som er fra en butik i Marrakech. Det ærger mig vildt jeg ikke vidste den eksisterede før efter vores tur. Men de har en online shop heldigvis og den vil passe perfekt til vores pude som vi købte i Ecuador med indianerne på. Jeg har også forelsket mig i de fine øjen/sove masker fra Holistic silk med indsyede tørrede lavendelblomster, som virker beroligende og søvndyssende. Jeg sover uroligt efter vi har fået Hannah og har svært ved at nå den dybe søvn hvilket den skulle hjælpe med. Derudover er jeg dårlig til at sove om dagen, så jeg håber den kan være løsningen. De skulle også være anti-aging, det lyder perfekt nu når man pludselig bliver et år ældre(!). Derudover glæder jeg mig vildt til det køligere vejr (det har jeg aldrig gjort før) og pakke mig ind i en lækker strik, og nyde ikke at skulle være obs på solen med en lille baby og bare generelt at kampsvede konstant. Nå, “med et tomt hoved” fandt jeg da alligevel på noget at ønske mig 😉

 

Spejl // Øjenmaske // Blomstret pude // Pude med mønster // Toilettaske // Kortholder // Sweater // Plakat // Ansigtsmaske