BARNEDÅBS INVITATIONER

in Baby, 13. august 2018

Tænk engang at Hannah skal døbes om lidt over 1 måned. Vi begge havde et ønske om, at hun skulle døbes inden der var gået 3 måneder og det må man sige vi har ramt godt, eftersom hun skal døbes d. 30 september præcis 3 måneder efter hun er født. Og så endda i den kirke vi blev gift i, det er så hyggeligt.

Vores budget er i den lave ende, da vi blot ønsker en uformel hyggelig eftermiddag med familien. Kristian holder 30 års et par uger efter som vi også skal smide nogen penge efter og derudover sparer vi op til nogen lidt dyre flybilletter som højstsandsynligt bliver købt inden det nye år. Jeg synes dog, trods budget, at det er så fint og hyggeligt at sende en officiel barnedåbs invitation ud. Da jeg ikke har de bedste egenskaber i Photoshop fandt jeg en masse skabeloner på Etsy (link HER) og den vi endte med kostede kun omkring 60 kroner (link HER). Teksten kan man selv ændre i. For at printe ud gav vi omkring 40 kroner hos NemPrint i Aarhus.

Festen foregår på Alberts (det tidligere Thorups kælder) da K var så genial at kontakte dem. Det var lige sådanne rammer vi ønskede; uformelt, rustik og hyggeligt. Vi havde endda kontaktet alle de grimme kedelige forsamlingshuse men alt var udlejet da mange åbenbart planlægger barnedåb i graviditeten, så overskudsagtige var vi ikke 😉 Nærmere detaljer med pynt og kage skal jeg nok komme ind på i et andet indlæg.