Q&A FRA INSTAGRAM

in My World, 24. juli 2018

I var så gode til at stille en masse spørgsmål på Instagram og da jeg var lidt for langsom nåede jeg ikke at svare på dem derinde, så nu har jeg valgt at samle dem i et indlæg her 🙂

Hvad er tankerne bag Hannahs fine navn / hvad hedder jeres baby?

I de første mange måneder var vi meget i tvivl om et godt navn. Jeg ville gerne have det skulle være lidt langt som mit eget og var til at starte med meget forelsket i Elisabeth og Josephine. Vi havde virkelig mange navne oppe at vende men i sidste ende stod det mellem Hannah eller Emily. Vi skulle dog lige møde hende først før vi vidste om hun var den ene eller anden. Hendes fulde navn er jo Hannah Daniela (Skou Bedoya) og Daniela (udtales Daniella da det er spansk) er efter K’s kusine som desværre døde i starten af min graviditet. En af mine bedste veninder hedder det faktisk også som mellemnavn så på mange områder er det et navn der står os begge nært.

Hvor gammel er jeres baby?

Hun er 3 uger gammel og begynder lige så stille at få mere personlighed må man sige. Hun er ret stædig og jeg aner ikke hvor hun har det fra… Eller..

Hvordan ser en typisk dag ud?

En typisk dag er at K står op omkring kl 7 og lige tager hende og måske skifter hende. Så lægger han hende ind til mig igen og tager på arbejde og vi hygge sover indtil 9-10 stykker. Der er ingen rytme endnu så det varierer meget. Efter hun vågner ammer og skifter jeg hende og får hende derefter til at sove igen. Så spiser jeg morgenmad / går i bad hvis det kan lade sig gøre og slapper af ved at høre lydbog, lave et blogindlæg, eller stene Instagram. Disse dage har jeg også fået mange besøg om formiddagen, så der er ikke gået helt hverdag i den endnu. Efter frokost kan jeg godt lide at gå en tur, da hun plejer at være god til at tage en lur midt på dagen. Men det er godt nok varmt at gå ude for tiden og idag blev hun sur sidst på turen. K kommer hjem omkring kl 16 også overtager han så jeg slappe lidt af eller lave noget andet.

Hvor længe skal du være på barsel?

Jeg skal være på barsel ind til maj. K tager 7 ugers barsel og vi regner med at tage på en ferie i marts eller april.

Hvordan var det at føde på Skejby?

Det var helt fantastisk. Mine jordmødre var den bedste støtte og jeg nævner dem også i min fødselberetning som I kan læse lige her. Personalet som vi mødte over på familieafsnittet var også så søde og hjælpsomme. Det var virkelig en god oplevelse og når vi engang skal have nummer to vil jeg rigtig gerne føde på Skejby igen.

Har du planer om bestemte aktiviteter du gerne vil tage hul på under din barsel?

Når der kommer lidt mere hverdag i den og Hannah bliver 8 uger gammel, skal vi begynde at gå til babysvømning med hende. Det glæder jeg mig virkelig til, da hun godt kan lide at få bad men begynder at græde lige til at starte med da hun bliver kold og når hun kommer op af vandet igen. Jeg vil gerne have hun bliver en rigtig vandhund og tryg ved vand da der gik længe før jeg selv blev det. Så jeg er spændt på om hun vil være ulykkelig de første par gange eller hvordan hendes reaktion lige vil være 🙂 Derudover vil jeg gerne begynde at gå til noget træning hvor man kan tage baby med. Evt et forløb hos Yo Studios da jeg har hørt rigtig godt om det. Jeg stadig gerne vil gå til StepFit i Fitness World og det kan jeg blot tage til når K er kommet hjem fra arbejde. Jeg håber også på en masse hygge og gåture med min kommende mødregruppe.

Hvilke instagrams / blogs følger du?

Til at starte med da jeg begyndte at læse blogs har det virkelig vekslet meget med hvilke nogen jeg læste, men nu er jeg blevet mere en fast “abonnent” hos nogen bestemte, som jeg føler er mere relaterbare og jordbundne. Selvfølgelig kan jeg godt læse de helt store blogs som Rockpaperdresses og Christina Dueholm da de giver så god inspiration, men det er de lidt mindre jeg finder virkelig interessante og hyggelige 🙂 Nedenstående er lige nogen stykker jeg elsker at følge med hos 🙂

Merimeridk – Instagram + blog (merimeri.dk)

Nanabech – Instagram + blog (nanabech.com)

Thitlund – Instagram + blog (thitlund.dk)

Tanjagotthardsen – Instagram

Natasjabrandt – Instagram

Rmhjv – Instagram

Nynnelyblog – Instagram + blog (nynnely.dk)

Nutidensmor – Instagram + blog (nutidensmor.dk)

Danicachloedk – Instagram + blog (danicachloe.dk)

Frederikkeegel – Instagram + blog (frederikkegel.dk)