VORES STUE

in Interiør, 27. juni 2018

Jeg tænkte det var på tide at vise vores stue frem. Vi fandt endelig nogen stole på DBA til vores spisebord som min far har lavet til os i julegave. Stolene valgte vi at male med en lækker farve fra Dyrup og de giver virkelig en god farve til rummet. Når lille pigen engang er vokset ud af vuggen ønsker vi en en daybed eller lænestol for at lave et mere samlet hygge arrangement i den ene ende. På et tidspunkt skal vi have en ny sofa men lige nu haster det ikke. Vi mangler også nogle fine gardiner inde i stuen og evt. en radiatorskjuler. Den hvide skænk fandt vi nede ved REUSE, hvor man kan finde gratis genbrug folk ikke ønsker mere. Den var egentlig bare midlertidig da vi ikke havde så meget lige da flyttede ind, men nu elsker den og ind til videre skal den blive 🙂 Mange af vores nips ting er noget jeg har skrabet sammen da jeg arbejdede hos JYSK. Vi fik en masse prøver fra forskellige leverandører som selvfølgelig ønskede vi skulle købe varerne ind, men mange produkter når ikke længere end dette og bliver derfor ikke produceret, derfor har vi en del “unikke” ting. Det er sjovt at se hvor meget hvor stue vil komme til at forandre sig med tiden vi bor her især når jeg hele tiden har et nyt projekt 😉