TING JEG GERNE VIL EJE

in Cravings, 26. juni 2018

Vase, HER //  Hay kop, HER // Céline halskæde, HER // Neo Noir kjole, HER // Jane Kønig ørering, HER // Realisationpar kjole, HER // Oysho natsæt, HER // Carré ring, HER // Underprotection BH, HER //  Karmameju maske, HER // Gucci Card holder, HER 

Jeg glæder mig virkelig til min første shoppetur når jeg ikke er gravid og jeg kan købe en kjole som ikke både skal kunne fungere til graviditet og amning, men nu “kun” amning (og selvfølgelig en post-graviditets krop) 😉 Jeg synes virkelig Neo Noir laver de fineste kjoler og jeg skal helt sikkert lige forbi Magasin for at kigge. Har både forelsket mig den i linket men også i denne. Sidste år købte jeg den fineste prikkede kjole fra Realisationpar som jeg havde på i Marrakech lige her og jeg har lige siden gerne ville have en anden kjole fra det mærke. Jeg synes den blå kjole er så flot og den kunne være perfekt til den første ferie vi tager med lille pigen omkring april-maj næste år (føler der skal en del træning til før jeg kan klemme mig i deres kjoler igen) 🙂 Jeg har længe gået og drømt om en halskæde fra Céline med vores kommendes pige forbogstav (det kommer ikke til at starte med C) jeg synes den store størrelse er meget voldsom, men man kan også få dem i små, de er dog bare ikke til at finde og er udsolgt overalt. Har dog fundet en hjemmeside som løbende får dem hjem, så vi må om jeg kan være heldig når vi engang har fundet et navn til hende. Jeg synes virkelig også half moon øreringen fra Jane Kønig er fin og synes det kunne være fint blot at have en enkelt. Jeg har fødselsdag i august og der vil den helt sikkert være på ønskelisten! Jeg har længe kigget på forskellige kortholdere, det behøver ikke lige at være en Gucci, selvom den virkelig er fin, men det er virkelig gået op for mig hvor meget min fine Chloé pung, som K købte til mig i Paris for 4 år siden, fylder i tasken og jeg bruger jo faktisk kun mine kort da jeg aldrig har kontanter, så kunne godt tænke mig et alternativ engang imellem hvis der ikke lige er alverdens plads i ens taske.