BOLIG ØNSKER

in Interiør, 21. juni 2018

Lænestol HER Uro Marmor HER Vægdekoration HER Lampe HER Plante HER

Nu når vi er ved at komme på plads med de store ting til lejligheden begynder jeg at drømme om de små ting der lige kan sætte prikken over i’et i lejligheden. Jeg har hele tiden sagt at der ikke skulle hænge noget på den malet væg inde i soveværelset ud over lamper, men vi er måske endt lidt på kun at have et sengebord i den ene side og en væglampe (da vi ikke rigtig bruger vores sengebord) og i den ande side kunne det være fedt med en læne/amme stol med en lampe på fod ved siden af og en fed plante så som en Strelizia Nicolai. Derudover kunne det være flot med et spejl og nogen vægdekorationer fx dem fra Mojoo på væggen højt over sengerammen. Det vil stadig se forholdvis enkelt ud men væggen ser noget bar ud som den står nu. Da vi har høje panaler i hele stuen kan vi som sagt ikke rigtig have noget op at hænge på væggene men en fed uro fra Kaja Skytte i hjørnet tror jeg vil pynte en del. Sidst men ikke mindst skal vi have en ny lampe til vores gang da den er mørk og der kommer intet lys ind, så en lysekrone fra House doctor står højt på ønskelisten 🙂

 

Follow on Bloglovin