NY START FOR BLOGGEN

in My World, 12. juni 2018

Indlægget er sponsoreret af TABLETCOVERS.DK 

Jeg har været en del væk fra bloggen i sidste uge, da jeg simpelthen har valgt at forlade Bloggerspoint hvor jeg har haft min blog siden jeg startede. Det gode ved Bloggerspoint er, at det er en reklamefri blog hvorimod eksempelvis Bloggers Delight er fyldt med dem. Derudover er man selvfølgelig begge steder en del af et blognetværk og der er mulighed for at få support til sin blog hvilket giver nogen trygge rammer, hvis man ikke er helt god til alt det tekniske. Desværre var der en masse begrænsninger hos Bloggerspoint men også ved Bloggers Delight som jeg først overvejede at skifte over til. Jeg synes personligt det er irriterende når jeg går ind på en blog på mobilen og reklamerne dukker op og følger med en når man scroller ned og man derved kommer til at trykke på dem. Jeg forstår godt, at det kan give en indtjening når man lever af sin blog, men den vej ønsker jeg ikke at gå i forhold til reklamer. Derfor flyttede jeg mit domæne til mit eget webhotel, hvor der er fuldstændig frie tøjler men heller ingen support at hente. Det tog en del tid, at sætte den nye blog op og der mangler stadig en masse endnu. Heldigvis har jeg K som er fantastisk god til sådan noget selvom han egentlig ingen erfaring eller uddannelse har indenfor det, så er han generelt bare god til computere. I vil stadig kunne finde alle de gamle blogindlæg og bloggen er den samme bare med et nyt design (og små justeringer som er undervejs). Det gør mig så glad, at se der kommer flere læsere ind og følgere på Instagram. Siden jeg stoppede hos JYSK Nordic har jeg endelig kunne fokusere noget mere på dette og jeg kan godt mærke det er her min passion er. Jeg håber at I fortsat vil følge med på min rejse og udvikling da jeg stadig har en masse at lære 🙂

iPad cover (link HER) MacBook læder sleeve (link HER)

Nu når jeg er gået all-in på bloggen har det været skønt at modtage noget nyt gear til min Macbook Air og iPad som jeg blogger fra. Jeg havde fornyligt ødelagt mit gamle iPad cover, da jeg var faldet i søvn med den ovenpå maven og vendt mig om så den var faldet ned på gulvet – den kunne den altså ikke holde til. Så det var dejligt da jeg modtog et nyt cover og sleeve fra TABLETCOVERS.DK. De har virkelig et stort udvalg derinde til hvilke produkter man nu har, hvad end man er Apple fan som jeg selv, eller hvis man nu er mere til eksempelvis Samsung.