H&M TREND KJOLE

in OOTD, 10. juni 2018

Da jeg forleden viste nogen billeder af min kjole på min story på Instagram væltede det ind med beskeder omkring kjolen. Jeg fandt den i Göteborg og synes den mindede meget om den anden H&M trend kjole som florerede rundt på Instagram og som jeg viste frem HER. Den svenske krone var endda i min favor så kjolen blev også billigere end hvis jeg havde købt den herhjemme 🙂 Den har været online og derefter udsolgt men lige nu er den der inde igen (link HER) og man kan sagtens være heldig at størrelserne kommer igen, da de tit opdaterer. Modellen på kjolen er simpelthen så fin til maven også er de begge ammevenlige og sidder ikke tæt ind på kroppen til efter man lige har født. Jeg har virkelig fået mange komplimenter når jeg har haft kjolerne på og kommer nok også til at bo i dem resten af sommeren 😉

1. H&M Trend kjole HER, 2. Billi Bi sandaler HER, 3. Lollys Laundry Nettaske 

Idag har vi været til ve-træning med en masse andre søde par som er et hold FOF tilbyder (det kostede 100 kr pr. mand). Det var virkelig rart at få svar på nogen spørgsmål og komme igennem de forskellig vejrtræknings teknikker og hvordan man kan hjælpe hinanden igennem fødslen. Derefter spiste vi frokost på Street Food og gemmer os nu for regnen indedøre.

Jeg håber at I får en dejlig søndag <3

Tags: , , , ,