Som I nok ved har jeg her i graviditeten indgået et samarbejde med Mamalicious som er et brand ejet af Bestseller. Det har været helt fantastisk at prøve deres vente/amme tøj, da jeg havde utrolig mange fordomme om graviditetstøj inden jeg selv blev gravid. Jeg synes at jeg ser en masse som ser meget mor-agtigt ud og ligner noget der er lavet for mange år siden men Mamalicious har virkelig haft nogen fine ting som jeg har været så glad for. Jeg har for det meste gået i mit eget tøj igennem hele graviditeten, da moden lige nu er meget med løse kjole osv. så der har stadig været plads til maven. Noget af det jeg dog manglede var helt sikkert jeans, da jeg hurtig ikke kunne passe nogen af min egne. Mine små toppe blev også hurtig for korte og bh’erne begyndte også at stramme tidligt i graviditeten. Noget af det jeg har valgt fra Mamalicious kan I se i indlægget lige her. Mit yndlings item er (udover bukserne!) nok den lange maxi nederdel, da jeg i forvejen elsker at gå med sådan nogen om sommeren og så sidder den så fint og behageligt på maven. Som en del af vores samarbejde er jeg blevet interviewet til deres blog “Mama edit” hvor jeg taler om det at huske sig selv i graviditeten. Det kan være meget grænseoverskridende at kroppen forandrer sig så hurtigt og man kan tit føle sig fremmede i sin egen krop. Derfor har jeg virkelig fokuseret på i min graviditet at huske mig selv og ikke få det hele til at handle om at jeg er gravid men prøve, så vidt muligt, at gøre det jeg plejer at gøre. Det har været alt fra at købe tøj så jeg har kunne føle mig pæn og tilpas i graviditeten, da jeg jo startede ud med eminent meget kvalme som blev utrolig overvældende og gjorde at jeg nærmest ikke engang kunne overskue at gå i bad. Men da energien kom tilbage og kvalmen forsvandt kunne jeg pludselig føle mig som et menneske igen. Derfor har jeg virkelig hygget mig og omfavnet det at være gravid. Jeg har været i spa, fået massage, gået til frisør osv. for at føle mig lidt lækker da det virkelig kan være svært nogen gange. Derudover har jeg gået med make up som jeg plejer (selvfølgelig tænkt mere over hvad det er jeg propper i hovedet og har blandt andet investeret i make up fra Tromborg og Miild), trænet så meget som jeg nu har kunne holde til, og her i mandags valgte jeg jo også at tage til Göteborg højgravid til Foo Fighters koncert, selvom det var hårdt og man ikke kan det samme, skal man blot huske at lytte til sin krop og sige fra men det betyder ikke at man behøver at blive derhjemme. Det jeg egentlig prøver at komme frem til er, at jeg ikke har ladet graviditeten sætte en stopper for at være mig selv og det har gjort at jeg virkelig har været glad og følt mig godt tilpas <3 Man skal ikke lytte til hvad andre mener man bør/ikke kan gøre, men efter ens eget behov og hvad man selv føler da det i sidste ende kan gøre en stor forskel på hvordan man har det.

Jeg håber at I får en dejlig lørdag derude. Trods hævede fødder skal jeg lige ned i byen for at kigge lidt 😉

RelatedPost

Tags: , , ,