Indlægget er sponsoreret af MOBILCOVERS.DK

Hvis I har fulgt lidt med på Instagram kan I se at jeg disse dage har været i Göteborg med min veninde. Det er planlagt for længe siden, i forbindelse med at Foo Fighters skulle spille og min veninde er stor fan af dem. Derfor valgte vi at lave en tøse tur, trods at det er så tæt på min termin. Som min jordmoder sagde, kunne man jo altid føde i Sverige hvis vandet nu gik og vandrejournalen var skam pakket, men jeg havde det fint inden turen og jeg er nu glad og lettet over hun ikke valgte at melde hendes ankomst allerede nu 😉 Jeg er virkelig glad for at vi gjorde det, da alt lige om lidt ændrer sig og det var rart med noget veninde kvalitetsted inden! Vi startede ud med et spa ophold dag 1 med overnatning og lækker 3-retters menu på Arken Spa Hotel, hvor vi dagen efter boede i en AirBnB lejlighed som havde beliggenhed forholdsvis tæt på Ullevi stadion. Vi nåede selvfølgelig også noget shopping inde i byen og fik set lidt af Göteborg som virkelig er en flot by. Jeg skal helt sikkert tilbage igen for at udforske den lidt mere. Inden turen blev jeg kontakten af MOBILCOVERS.DK som i gave har givet mig et cover fra iDeal of Sweden samt en powerbank der passede til. Den var simpelthen så dejlig at have med på turen, da batteriet på min iPhone 7 ikke er for godt mere og når 2 tosser render rundt inde i byen og ikke kan finde vej og konstant har GPS’en fremme, var det virkelig dejligt at have en powerbank med i tasken. Den fylder ingenting og har 2 opladninger i sig. Jeg er derudover vild med coveret da jeg virkelig er fan af farven rød for tiden. Man kan også få coveret til den nye iPhone x som jeg overvejer kraftigt at investere i. Som undskyldning overfor K bruger jeg, at vi jo gerne vil have gode billeder af lille pigen og jeg synes at jeg kan mærke, at det virker lidt hæhæ men nu må vi se 😉

(Links: iPhone 7 iDeal of Sweden cover + iDeal of Sweden powerbank)

De har faktisk lige nu 20% på begge ting hvis I er interesseret 🙂