UGEN DER GIK #3

in My World, 23. maj 2018

Ugen er fløjet afsted og jeg er som sædvanlig bagud med dette indlæg da det var helligdag mandag hvor K og jeg havde planer hele dagen og så har jeg døjet med et forfærdeligt hold i nakken, som heldigvis er blevet lidt bedre idag.

I mandags inviterede jeg svigermekanikken i Tivoli Friheden da jeg havde fribilletter. Dog kunne jeg og min svigerinde ikke prøve det store (hun er min co-preggo og er sat til at føde 5 uger før mig), men vi fik drukket slush ice, spist slik, prøvet børne rutsjebanerne og nød det gode vejr

Jeg fik virkelig nydt det gode vejr i vores fantastiske gård med tæpper, puder og en bagel fra Bagel&Co. Senere fik jeg selskab af K og hans niece. Barselslivet er virkelig lækkert pt!

Til ære for det skønne vejr fik jeg også lavet is-kaffe til K og jeg. Jeg har stået og bagt det meste af ugen og det kan man godt få varmen af! Denne er simpel lavet med et shot kaffe, mælk og brun farin.

Det er så sjovt at se hvor meget maven vokser. Den er mega rund og har de tydelige hormonstreger. Det skræmmer mig lidt at den skal vokse over 1 måned endnu..

Jeg mødtes med en veninde i det gode vejr og fik afprøvet Casablancas lækre brunch, det er en del år siden jeg sidst har været der, men skal helt sikkert derhen igen. Det koster 200 kroner og drikkevarer er inkluderet (friskpresset juice, ingefærsshots, kaffe og the)

K og jeg tog på tur søndag til Skæring og Ebeltoft hvor der var loppemarkeder. Det var så hyggeligt og vi fandt mange gode ting. Bøger, spil og babytøj. Vi sluttede aftenen af med at spille vores nye spil og jeg vandt!

Mandag var vi til morgenmad hos min svigermor og bagefter tog vi til Herning til frokost hvor min far skulle kigge på noget ved vores bil. Godt man har en mekaniker i familien!