MARIA NILA FAVORITTER

in Beauty, 23. maj 2018

Jeg er virkelig blevet forelsket i Maria Nilas produkter og synes aldrig at mit hår har set sundere ud. Deres olie er den bedste jeg har prøvet og efterlader ikke håret fedtet. I badet bruger jeg som tidligere nævnt (se HER) også Maria Nila produkter. Efter badet putter jeg først lidt olie i spidserne. Derefter fordeler jeg lidt structure repair cream i håret og slutter af med cream heat spray for at beskytte håret inden jeg føntørrer det. Hvis jeg ikke har vasket hår og ønsker lidt krøller bruger jeg først en smule tørshampoo, laver nogen krøller med glattejernet og sprayer med Maria Nilas salty mist som giver det der lidt beachy look. Man skal ikke bruge for meget af det, da de stivner håret, men det er virkelig effekt til gengæld. Man kan købe deres produkter blandt andet på Beauty Cos og jeg vil virkelig anbefale at I prøver det! 🙂

Andre der er fan af deres produkter?