GRAVID UGE 34

in Graviditet, OOTD, 22. maj 2018

Kjole/H&M Trend HER, Sko/Billi Bi HER, & Taske/Decadent HER

I søndags ramte jeg uge 34 (33+0) det vil sige 7 uger til termin!! Det er godt nok vildt at det lige om lidt er juni og jeg tager til Götteborg med min veninde som vi for længe siden planlagde og snakkede om, at jeg ville være højgravid når vi skulle afsted. Maven vokser men den er ikke begyndt at falde ned af endnu, den sidder der bare som en kæmpe badebold. Jeg har ikke ondt i kroppen men jeg har skåret ned på StepFit da jeg helst ikke vil have det skal presse min krop for meget eller give plukveer, især nu når jeg skal til Sverige i starten af juni. Derfor er jeg begyndt at cykle mere og bruger ihærdigt ro-maskinen i fitness og går lange ture for at holde mig igang. Men fødderne bliver hurtig ømme og den anden dag oplevede jeg for første gang nogensinde at de var hævet. Det er nok en blanding af graviditet og varmen, men jeg kunne ikke få mine sandaler på, det var så mærkeligt haha. Derudover har jeg været ramt af det værste hold i nakken jeg nogensinde har prøvet. Mine muskler slapper ikke nok af og jeg bliver ved med at være spændt og det har nu været der i 6 dage. Jeg ringede dog til lægen idag og nu står den på varmepude, lidt øvelser, 2 panodiler og tiger balsam på nakken. Jeg håber virkelig at det går over, ellers skal jeg ind forbi lægen og måske have en henvisning til en fysioterapeut. Lille pigen bevæger sig livligt i maven men sover meget mere hvilket min graviditets app også bekræftede. Hun sparker kraftig om morgenen og aftenen når jeg slapper af og nogen gange ligner det hun nærmest er på vej ud igennem maveskinnet 😉 Som I så er babyværelset klar, jeg har bagt hele ugen, tøjet er vasket og vi er gået igang med at pakke hospitalstasken, som jeg laver et seperat indlæg omkring. Så ja, jeg er virkelig igang med redebyggeri og mangler kun få ting på listen nu. I søndags skød K et par billeder af min nye kjole fra H&M som jeg simpelthen har fået så mange søde komplimenter for. Jeg er også vild med at den oversized så jeg kan passe den og så er den god efter graviditeten også 🙂

Håber at I alle får en fantastisk dag <3