BABYVÆRELSET

in Baby, 16. maj 2018

Da jeg i sin tid fandt ud af at jeg var gravid skyndte vi os at stoppe projekt “walk-in-closet”. Det har hele tiden været meningen, at dette værelse engang skulle være børne værelse, vi vidste bare ikke at det skulle ske så hurtigt 🙂 De 2 store skabe som er derinde er vores opbevaring af frakker, håndklæder, støvsuger, linned osv. Det var rigtig svært at indrette værelset med dem og vi har rykket rundt 117 gange for at få det hele til at gå op. Til sidst lykkedes det og vi fik plads til det hele heldigvis. Jeg har ikke ville tage billeder før det var helt færdigt, og det har været længe undervejs men efter jeg er kommet på barsel har jeg haft tid til at gøre det helt færdigt. Jeg har jo tidligere skrevet om da vi malede væggen med kalkmaling lige her. Jeg elsker det udtryk det giver til værelset, med alle de fine pige ting giver det en kontrast. Selvom det skulle være et rigtig prinsesse værelse har vi prøvet at holde det i forholdvis afdæmpet. Rummet er dejligt lyst og dufter simpelthen sådan af citrontræets blomster, det er ret hyggeligt. Igår da K hængte lampen op var vi begge meget rørte. Nu mangler hun nemlig bare <3

Puslebordet er fra IKEA og plakaterne er fra Desenio. Stofposen er fra eBay og kan købes lige her. Den ene trækasse er et fund og den anden er fra JYSK

Skyen er fra eBay og enhjørningen er fra A Little Lovely Company. Lyskassen er fra JYSK og der skal altså stå noget andet end “love & kaage” som K i sin tid fandt på, jeg er bare lidt blank. Måske lille pigens navn, når det er besluttet 🙂

Der er ikke det forum jeg ikke har stødt på hvor mødre sværger til Olivy. Det skulle være rigtig godt og være meget skånsomt til den lille baby numse. Det samme gælder Olivias tryllesalve som kan bruges til alt fra irriteret hud til udslæt og tørre læber.

Stofbleer kan være rigtig dyre men Coop har nogen fast i sortiment hvor man kan få 12 stk for 120 kroner. De er rigtig bløde og lækre. Vi købte derudover nogen i natur hvor du får 10 stk for 130 kroner. De kan købes lige her.

Lampen er fra Maseliving og passer utrolig godt til vores sengerand som vi har købt fra Cam Cam Copenhagen.

Flagranken er fra Numero 74 og er købt fra Smallables hjemmeside da de har et større udvalg en Lirumlarumleg. Dog bliver de konstant udsolgte på begge hjemmesider, så man skal være hurtig.

Jeg fandt denne søde sparegris i Søstrene Grene. Jeg mener at den koster 25 kroner.

Pusletasken samt puslepuden er fra Cam Cam Copenhagen. De søde små børnebøjler fra Søstrene Grene.

Sengen er fra IKEA og sengetøjet er fra Kongessløjd.