GRAVID UGE 31

in Graviditet, OOTD, 1. maj 2018

Tænk at der kun er 9 uger til termin! Jeg forstår det slet ikke. Jeg troede at de 9 måneder ville være lange, men det er de overhovedet ikke. Jeg er dog sikker på at de sidste par uger går langsomt, især hvis man går over tid, men lige nu flyver tiden altså afsted. Jeg kan også godt se på maven at den vokser rigtig hurtigt, hvilket hun jo også gør. Ved ugens udgang vejer hun omkring 1,7 kg. Vægten ved mig siger +9 kg så der går ikke længe før jeg rammer de 10 kg. Nogen dage synes jeg at jeg ser forfærdeligt ud, især på billeder haha og andre dage kan jeg ikke vente med at få min lange sommerkjoler på hvor maven rigtig kommer i fokus. I weekenden var jeg hoppet i en tætsiddende kjole fra Mamalicious (modtaget i gave) som boostede selvtilliden en smule med alle de søde komplimenter man fik på vejen. Det er rart at kunne føle sig som “sig selv” og gøre lidt ekstra ud af makeuppen og tage et par stiletter på 🙂 Ellers har jeg det godt. Jeg får rigtig ondt i hele kroppen hvis jeg sidder på en stol for længe og når jeg er på hele dagen er min krop rigtig træt og maven lidt spændt. Jeg træner fortsat 1-2 gange om ugen (StepFit) og det går rigtig fint. Folk kigger meget bange efter mig, når jeg går ud for at fylde mit vand op, jeg tror de er bange for at jeg har fået det dårligt 😉 Det vigtigste man kan gøre er jo blot at lytte til sin krop og ikke give den 100% gas som man måske plejer. Alle køb til baby er faktisk done, vi (eller jeg) gik jo lidt amok til et Konges sløjd lagerudsalg, jeg skal nok lave et indlæg med baby værelse + køb, men mangler lige prikken over i’et inden jeg skyder billeder.

Kjole – Mamalicious // Trenchcoat – Selected Femme // Sko – Bianco // Taske –  Trendday 

Tags: , , , , , ,