MAMALICIOUS KJOLE

in Graviditet, OOTD, 25. april 2018

Kjole er modtaget i gave fra Mamalicious 

I fredags var det jo den utilmative solskinsdag, det nåede jo faktisk op på 24 grader i Aarhus, hvilket endelig gav en mulighed for at jeg kunne hoppe i denne fine kjole fra Mamalicious. Den minder om en anden kjole jeg har i forvejen, men den kommer jeg ikke kunne til at være i denne sommer, derfor er jeg så glad for at jeg har modtaget denne fine prikket sag. Min frygt for ventetøj var virkelig at det skulle se for “mor-agtigt” ud og lidt grimt ud, men jeg har været så glad for det jeg har fra Mamalicious, da det minder om tøj jeg ville gå i hvis jeg ikke var gravid. Det er virkelig rart at tage noget på, hvor man stadig kan genkende og mærke sig selv i det 🙂 Til alle mine co-preggos, hvis I godt kan lide kjolen kan I købe den lige her.

Ha’ en fantastisk onsdag <3

Tags: , , ,