UGEN DER GIK

in My World, 23. april 2018

Sidste uge var en hamrende god uge, det er vildt hvad sol kan gøre for ens humør og overskud. Det er vildt at vi i april oplever ikke bare forårs men sommervejr. Vi er vist ikke så heldige denne uge, det er lidt kedeligt, da jeg havde håbet at kunne sole mig lidt nede i vores fantastiske gård med store græsarealer.

Mandag vågnede jeg ved at postmanden kom med 2 pakker til lille pigen. Det er vildt hvor glad det kan gøre mig, det er endnu bedre når det er til hende og hvem skulle have troet det haha. Det var en blandet pakke fra Müsli med lidt stofbleer, baby rangle, en hel strikdragt (som er meget stor, selvom størrelsen siger lille) og et par bukser. Derudover viste jeg også et billede på Instagram af min H&M pakke. De havde 20% på alt – også nedsatte varer! Jeg købte en yndig sommerkjole og en sød bodystocking med krave fra deres conscious-mærke til 100 kroner i alt. Mandag er derudover min træningsdag, der er nemlig et StepFit hold med min yndlings instruktør, som jeg lige fandt ud af i lørdags bliver nedlagt, helt ærligt! Hun er der heldigvis onsdag og lørdag, men det er dejligt at starte ugen ud med en træning. Da K kom hjem havde vi begge fået en SMS at endnu en pakke var kommet, eller rettere sagt 2, nemlig vores ASOS pakker. De havde tilbud hvor jeg gik lidt amok i sommertøj og jeg kunne være i alt! Så dejligt. K havde købt nye bukser 🙂 Da vi gik hjem kom vi forbi Social Foodies og her i graviditeten udbryder jeg mindst 1 gang om dagen “IIIS”. Jeg har konstant lyst til is og K var heldigvis let at overtale den dag, så det endte med 2 kugler saltkaramel og vanilje i den lækreste vaffel med overtrukket chokolade samt chokolade i bunden!!

Tirsdag var jeg mega træt og var egentlig en ikke så spændende dag, men gjorde dog lidt rent, og fik lavet lister til kommende blogindlægs og en masse andre praktiske ting.  Onsdag skulle jeg til møde og derefter tog jeg op til min svigermor, da hun har den bedste terrasse nogensinde. Der er sol hele dagen og den er i fuldstændig læ, så jeg vidste jeg rigtig kunne nyde dagen i bikini trods de små 16 grader. Jeg sad selvfølgelig ikke for længe i solen og havde faktor 30 på kroppen og 50 i hovedet. Pga. hormonerne i kroppen kan man nemlig risikere at få en masse pigmentforandringer og solen gør det kun værre, så det er med at passe ekstra på. Derudover gik det også op for mig, hvor stor jeg egentlig er blevet!!

Torsdag skulle jeg til jordmoder og jeg var så spændt på hvad hun mon vejede. De skønnede hende til at være omkring 1400g, så lidt over gennemsnit, det var fantastisk at høre, at hun tager på som hun skal. Jeg havde derudover åbenbart et blodtryk som en ikke-gravid og de var meget imponeret, så alt var jo godt. Solen skinnede og jeg mødtes derefter med min gode veninde til en frokost ved åen og en god gåtur.

Smukke Aarhus Ø, der er virkelig sket nogen store forandringer dernede.

Fredag var bare så god med 24 grader og høj sol. K og jeg gik en dejlig tur og stødte ind i noget familie på vejen, fik snakket, gik videre og endte med at sidde lidt i en park. Derefter lagde vi os ned på græsset i gården med tæpper og ventede på at nogen af K’s venner skulle komme til grillhygge.

Lørdag startede fantastisk ud med formiddags træning, efterfulgt af en dejlig frokost i solen ved Street Food og ren afslapning.

Søndag skulle vi tidligt op, da Kongens Sløjd holdte lagersalg i Ikast. Endelig noget godt i Jylland! Det startede kl 9 og vi var der lidt i, hvor vi mødte en kææmpe kø fyldt med mødre og gravide som var klar til at gå amok. Vi kom ind efter en halv time, og nåede heldigvis at få så mange lækre ting. Det gik hurtigt men vi fik alt hvad vi kom efter undtagen stofbleer, dem udenfor var nok ikke lige så heldige. De fleste af tingene var noget man kan købe i butik lige nu og de havde simpelthen alt. De var også helt overrasket over der var dukket så mange op, men hvad kan jeg sige, baby ting kan være dyre! Især de fine 😉 Derefter besøgte vi min far i Herning til frokost og fik sat sommerdæk på bilen, vasket og pudset den. Vi følte os meget voksne!

Jeg håber at I alle får en god kommende uge <3