I bryllupsgave fik K og jeg blandt andet et GoPro kamera, som vi netop havde tænkt vi ville bruge på bryllupsrejsen for at forevige den lidt, da vi ellers aldrig plejer at filme. Meningen var til at starte med at vi ville til Cuba og derefter Bahamas og bruge den til når vi skulle snorkle, men som tidligere nævnt ville vi ikke tage afsted grundet zikamyg. Det er jeg så glad for vi ikke gjorde, det er vildt, når jeg ser nedenstående video fra Marrakech, at vide vores baby pige nemlig var ved at blive skabt inde i min mave 🙂 Vores GoPro skulle selvfølgelig stadig bruges og I må virkelig lige bære over med, at det er læænge siden jeg har siddet og redigeret i videoer og det er aller første gang vi prøver at filme med det, så det sidder ikke helt i skabet haha. Vi er vildt glade for kameraet og håber at bruge det på flere rejser og hvad jeg nu ellers finder på i forhold til bloggen 🙂

Tags: , ,