VORES BRYLLUPSVIDEO

in Bryllup, 24. marts 2018

Godmorgen fra Aarhus <3

I sidste uge kunne K og jeg fejre, at han for 2 år siden, på en solskins onsdag, gik ned på knæ foran Skt. Lukas kirken og spurgte om jeg ikke godt ville giftes med ham. Tænk hvordan tiden flyver afsted. Må indrømme at det faktisk føles som 2 år siden, da der er sket så vanvittigt meget siden den dag. Vi har med vilje ventet med at dele videoen offentligt, da vi gerne ville have oplevelsen af at se den med venner og familie først. Den er rigtig personlig, men jeg vil meget gerne dele den med jer, da det virkelig er en fuldstændig ubeskriveligt tidslomme der forvandler en tilbage i øjeblikket til denne magiske dag.  Det er derfor vi valgte Sergio fra Storybook studio. Han har virkelig formået at fange alle de små som store øjeblikke på en meget ægte, nærværende og naturlig måde. For ikke at glemme overvældende smuk! Jeg har de seneste år været til en del bryllupper, hvor Sergio virkelig stikker ud som værende professionel og nærmest usynlig men samtidig omnipotent. Han føltes ikke blot som en fotograf den dag men også som en ven. Da jeg mødte ham på bryllupsmessen i København, kendte jeg i forvejen til hans arbejde og var stor fan. Min søster og jeg gik hen for at snakke med ham og jeg havde en forventning om at han for det første var fuldt booket og for det andet nok ikke tog til Aarhus. Vi var med det samme på bølgelængde og jeg tænkte at jeg bare måtte have ham til vores bryllup. Da vi spurgte om han havde tid i juli troede han først at vi spurgte ind til næste år da der jo “kun” var et halvt år til brylluppet. Det viser blot hvor eftertragtet han er. Sergio tjekkede hans kalender og utroligt nok så havde han kun én ledig tid tilbage den sommer og det var d. 15 juli. Det måtte være skæbnen! Sergio er en fuldstændig fantastisk iværksætter som har Storybook Studio med sin kone. Han har en meget imødekommende og behagelig personlighed og så er han endda latinamerikaner. Så jeg vidste at ham og K ville klikke med det samme og at han ville passe godt ind i vores bryllup og det gjorde han virkelig! Det var fantastisk at have en fotograf som kunne kommunikere med familien fra Spanien/Ecuador og han blev hurtig en meget naturlig del af festen. Af hjertet tak Sergio!

Vi er så taknemmelig over vores valg og nedenfor kan I se hvorfor <3

(dobbelt tap for fuldskærm)