Da vi først flyttede ind i lejligheden i november, var vores plan at vores ekstra værelse skulle være et walk in closet. Vi nåede heldigvis ikke så langt med, at indrette og købe materialer før vi fandt ud af at jeg var gravid. Det ændrede ligesom lidt det hele, og drømmen om et walk-in rum blev erstattet med et børneværelse. Da vores soveværelse heldigvis er KÆMPE stort, havde vi en hel væg, vi kunne lave til klædeskab. Vi ville først have et stort skrivebord og billede-væg, sådan en rigtig egoistisk voksen lejlighed, men jeg må indrømme at dette er langt bedre end vores første tanke.  Det er svært at indrette et rum som walk-in, som skal fungere som et skab og gerne se lidt lækkert ud og ikke bare være et rum fyldt med tøj. Med IKEA’s Pax løsninger er de virkelig geniale, da det er så pæne materialer, og det kun er din fantasi der sætter en stopper for hvad man kan gøre, da man kan sammensætte ligeså meget man vil. Jeg er ret vild med ikke at have låger på skabet (det kan dog tilkøbes), da man får den der open-walk-in closet fornemmelse. Man kan selvfølgelig ikke bare smide tøjet ind som man plejer, da det hurtigt kan komme til at se rodet ud (fandens ;-)). Vi havde været ude i IKEA et par gange og set på deres udstillinger, hvor vi faldt over en lignende som vores. Vi valgte dog selv at tilføje et par elementer og overvejede faktisk en lille sektion mere, da der ville være plads hvis resten kom helt ind i hjørnet, men vi ville lige vente for at se hvordan dette så ud og det er jeg vildt glad for, da det andet vil blive alt for meget og så er det pænt med lidt luft. Vi har også riigeligt med plads, da vi har 2 ekstra skabe inde i vores ekstra værelse til frakker, sengetøj og håndklæder.

Vi er så glade for resultatet (læg lige mærke til vasketøjskurvene som passer perfekt ind, det elsker mit OCD, haha). Jeg skal nok vise hele soveværelset når det er færdigt, nu viste jeg jo vores nye seng lige her, men vi mangler stadig sengeborde og lamper, og lige det sidste finish før jeg er tilfreds 😉