SOVEVÆRELSES MAKEOVER

in Interiør, 25. oktober 2017

Et af de rum jeg har glædet mig allermest til at indrette i vores nye lejlighed er vores soveværelse. I den anden lejlighed var der absolut ingen indretning i soveværelset, det skulle bare være praktisk! Men nu når vi har fået en så stor lejlighed, er der virkelig plads til at være kreativ og udfolde sig lidt. Jeg har længe gerne ville have en farve i soveværelset på den ene væg, jeg synes at det indrammer det på en virkelig god måde. Jeg havde faktisk overvejet at male hele soveværelset som Christina Dueholm, men da vi gerne vil have en arbejdsplads i den anden ende af rummet, synes jeg det fungerer fint med at det kun er den ene side. Vi var begge enige om at farven skulle have blå undertoner i sig samt grå, da det giver en ro. Men da vi begge sjovt nok er vilde med lilla, valgte vi en farve der i bestemt lys også har lilla nuancer i sig. Vi begge var ret spændte på resultatet, men det var over alle forventninger! Farven er købt i Silvan og er fra Dyrup. Farvekoden er “S 3020-R80B”. Vi brugte præcis en spand på 2,25 liter. Natbordet fandt vi til storskrald og har givet den en lysgrå maling, da det var helt brunt før. Sengerammen er fra JYSK og hedder “MILLINGE”. Sengetøjet er også fra JYSK og er vores nye “Flora Danica” design som jeg har valgt! Loftslampen er fra Marrakech, ja, vi formåede faktisk at have plads til den. Vi havde købt en ekstra kuffert, da vi på forhånd havde aftalt vi gerne ville have en lampe i “lampernes by” 😉 Den er så fin og giver lige noget orientalsk til det skandinaviske. Der mangler stadig en del – sengelamper, arbejdsbord, stoledertil, et skab osv. Og selvom jeg er utålmodig, er det også lidt fedt at rummet lige så stille udvikler sig 🙂