1001 NATSBY – MARRAKECH

in Rejser, Travels, 25. oktober 2017

I sidste uge kom vi hjem fra Marrakech og det har været hektisk lige siden. Jeg skulle arbejde dagen efter, og nå ja så flyttede vi også lige de sidste ting i weekenden, så vi bor nu officelt i den nye lejlighed. I disse dage  skriver jeg fagprøve, men tænkte at det lige var tid til en lille Marrakech opdatering. Det var den mest intense rejseoplevelse jeg nogensinde har haft, udover første gang jeg kom til Brasilien. Kulturen er helt anderledes fra alt hvad jeg er vant til, og sælgerne der råber på gaden og duften af krydderier og lyden af slangetæmmerne, giver en et kæmpe kulturchok, men på den fede måde!Jeg har selv læst en masse guides inden jeg tog afsted, og det kan godt virke lidt uoverskueligt hvad man lige skal se i forhold til hvad folk siger på nettet / hvad de forskellige rejsebøger siger. Så jeg vil lave en samlet guide for sightseeing og mad og en for hvor vi boede, hurtigst muligt. Men I skal ikke snydes for et par Marrakech billeder 🙂 Det var en helt fantastisk bryllupsrejse, og virkelig tiltrængt at få ordentlig sol i nogen dage. Jeg er stadig helt overvældet over byen og hvor smukt der var.  Vi hyggede os virkelig og vil rigtig gerne tilbage igen, for at opleve byen igen uden ting man skal på forhånd men bare selv finde ud af det hele, nu når man har set det man nu “skal” 🙂 Forresten så fik jeg lavet min første vlog med K, med vores nye GoPro som vi fik i bryllupsgave. Den skal jeg nok også vise, når jeg får den sat sammen på et tidspunkt <3