1// 2 // 3// 4

Nu har jeg efterhånden set en del indlæg omkring ternede jakker men jeg synes lidt det er nogen dyre bud jeg har set, og den anden dag da jeg gik ned af strøget var der nærmest en ternet jakke i hver butik. Bestseller gør det igen, og er kommet med nogen virkelig flotte jakker i  nogenlunde kvalitet, og jeg overvejer virkelig at købe den fra Only selvom jeg har selv en fin en i blå/grøn fra Mango som jeg købte i Spanien for 2 år siden, men  jeg har også lidt forelsket mig i en ensfarvede frakke fra Selected som er så flot, oh the struggle haha! Jeg købte min Tommy Hilfiger dunjakke sidste år og synes lidt jeg mangler en fin varm frakke også 🙂

Godt vi snart får løn igen, pungen er lidt tom efter jeg købte den fineste Nunoo taske fra Mysisters nye kollektion, som passer perfekt til vores Marokko tur. Skal nok skyde nogle billeder af den, så snart jeg modtager den. God søndag derude <3