ONSDAGS TIP: FED SAMMENSÆTNING

in Tip, 13. september 2017

Trøje: Selected // Trøje: H&M // Bodystocking: Pieces // Trøje: Selected // Trøje: Rosemunde

Selvom solen stadig viser sig nogen dage i alt regnen, kan man godt mærke med de mørke morgener at kulden lige så stille sniger sig på. Det har egentlig været det samme som hele sommeren, koldt først på dagen bare med en ruskinds jakke og næsten for varmt om eftermiddagen. Snart kommer tørklædet på, men har standhaftig indtil videre ikke taget det på, da jeg ikke helt vil indse sommeren er over. Godt vi skal ned til 27 grader næste måned! Forleden dag, var der 25 % på en valgfri vare i dame afdelingen i Salling (hvis man modtager deres nyhedsbreve) og jeg faldt for den lækreste mohairblandings strik fra Selected. Jeg var helt forundret over, at den kun stod til 400 kr. De kunne sagtens have bildt mig ind, at den kostede det dobbelte, da jeg synes det godt kan være dyrt at købe en strik som ikke er fyldt med polyester. Anyways så købte jeg trøjen, i den fineste grå/blå farve og med en pæn v-udskæring. Tit fungerer v-udskæring ikke for mig, da man skal være ret opmærksom på, hvad man tager på når man skal på arbejde hvis man har lidt barm 😉 Min svigerinde, som arbejder i Bestseller, fortalte mig at hun havde fundet den fineste bodystocking fra Pieces som fungerer rigtig godt inden under trøjer som har en v-udskæring, så det ikke bliver for vulgært. Sammensætningen er sindssygt fed, da du kan fornemme detaljen fra bodystockingen og nu vil jeg pludselig kun have v-udskæringer for at kunne lave denne sammensætning haha.

Bare et lille tip, på sådan en grå og lidt kold onsdag  😉