Efter kirken, kørte vi afsted sammen med min far og mødtes vores fotograf Sergio. Vi havde valgt at få skudt nogen billeder i det område vi bor i så det blev mere personligt. I 4 år af vores forhold har vi nemlig boet i det hyggelige Frederiksbjerg område, som altid vil være hjem og have en speciel plads for os. Med høj solskin gik vi hånd-i-hånd ned af de fine gader med de farvede huse. Det gode ved Aarhus er, at der aldrig er frygtelig mange mennesker, så vi kunne gå meget uforstyrret. Vi går næsten ned af disse gader hver dag, og jeg kan efterfølgende ikke lade være med at smile, for jeg kan så tydeligt se os stå der, den dejlige juli dag.

Vi tog ikke særlig længe om at få skudt billederne, og vi kunne derfor komme hurtig tilbage til vores gæster og var præcis ude på stedet kl 15.00 hvor alle andre os skulle være der. Vi havde anrettet til pindemadder og lemonade så folk kunne få stillet sulten og gå igang med alle de lege vi havde arrangeret. Da vi kom derud, mødte vi et syn som vi kun kunne have drømt om og krydset fingre for. At se alle vores gæster gå rundt og spise, drikke, spille havespil og bare hygge sig var helt fantastisk. Min søster fortalte mig, at hun også blev helt rørt da hun kom derud og så det, for hun vidste det lige var det vi havde forestillet os. Det var derfor vi havde valgt stedet og at vi ovenikøbet var så heldige med en varm og solskinsfuld sommerdag forstår jeg slet ikke. Jeg kan huske, at jeg skyndte mig op på vores toilet da vi ankom, da jeg simpelthen skulle tisse så meget. Den champagne vi havde drukket om morgenen pressede pludselig en del på blæren haha. Både K og jeg var ved at dø af sult, da morgenmaden næsten ikke kunne komme ned for os begge, så vi skyndte os derefter ind i teltet for at fylde maverne så vi kunne komme ud og spille med vores gæster 😉

Inden aftensmad havde vi arrangeret at en salsa instruktør skulle komme og undervise os alle i 1 times salsa på begynderniveau. K og jeg elsker at danse salsa (jeg har fået min passion fra K) og da vores playliste om aftenen ville være præget at de gode rytmer synes vi at det kunne være fedt for os, hvis alle vores gæster kunne være med. Hele K’s familie danser selvfølgelig salsa, men alle var klar på en genopfriskning og bare generelt sjov i teltet. Det var en god måde at folk kom hinanden ved, da vores salsainstruktør valgte at vi skulle stå i en rundkreds skifte partner hele tiden. Det havde vi slet ikke tænkt på eller forudset, da vi generelt ikke er så meget til “påtvunget ryste sammen lege” men det her fungerede super godt, da alle bare havde det sjovt og var klar på at danse. Der er ingen stemning som til et bryllup, det må man virkelig sige. Vi var flade af grin da vi så billederne og vores bryllupsvideo, at se vores familie og venner danse med hinanden, er et syn man aldrig troede man skulle se haha. Det var nogen af de bedste penge vi brugte til brylluppet og alle dem der nu ikke havde lyst til at danse spillede havespil eller bare hyggede sig i græsset med en kold slushice. Det var vigtigt for os at det hele skulle være nede på jorden men samtidig sjovt og ikke kedeligt. Hver gang vi snakker om det, kniber vi os stadig i armen over at det blev sådan en succes. Det er en utraditionel måde, ikke at holde reception eller starte ud med et stykke bryllupskage men ved at vi gjorde det på denne måde føltes det som den bedste familiefest men samtidig (selvfølgelig) et bryllup, hvor man ikke sidder stivnakket i et par timer indtil maden, men hvor man kan hygge sig sammen og føle den feststemning som dagen selvfølgelig skal have. Det var helt perfekt og jeg ville ønske vi kunne komme bare5 min tilbage i teltet og danse med alle igen.

Billederne er taget af Storybook Studio. Link lige her.